Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός πολιορκεί τρελά την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός πολιορκεί τρελά την ΕυτυχίαΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός πολιορκεί τρελά την Ευτυχία

Ένας νέος χαρακτήρας έρχεται στη σειρά, για να γοητεύσει μία ηρωίδα. Ο Γρηγόρης, ένας μηχανικός στην γη της ελιάς, θα βρεθεί στο ελαιοτριβείο και θα εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από την Ευτυχία.

Εκείνη, πικραμένη από τα τελευταία γεγονότα, θα δει αυτό το ερωτικό κάλεσμα διστακτικά. Ο Γρηγόρης, όμως, την ερωτεύεται τρελά και κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά της. Μάλιστα, δε διστάζει να καθυστερήσει τη διόρθωση της βλάβης, για να μείνει περισσότερο στο ελαιοτριβείο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σφοδρή σύγκρουση για Βασιλική -Αργυρώ

Οι συναντήσεις τους είναι συχνές. Η Ευτυχία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, μετά τον χωρισμό με τον Ανέστη. Εκείνος, επιμένει να της κάνει τη ζωή δύσκολη, χωρίς να έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη.

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός πολιορκεί τρελά την Ευτυχία

Την ίδια στιγμή, τόσο ο Αποστόλης, όσο και ο Πότης την απομακρύνουν. Όλα είναι πολύ νωπά ακόμη για να γίνει το επόμενο βήμα. Η Ευτυχία κλείνεται στον εαυτό της, μέχρι ο Γρηγόρης να της χτυπήσει την πόρτα, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος μαζεύει από τον δρόμο τον Στάθη

Ένας νέος, εκρηκτικός έρωτας ξεκινάει. Το πάθος φουντώνει και οι δυο τους ζουν τρυφερές στιγμές. Μόνο που τα εμπόδια είναι πολλά, καθώς αρκετοί διαφωνούν με τη σχέση που πάει να αναπτυχθεί.

Τον Γρηγόρη θα υποδυθεί ο ηθοποιός Άθως Αντωνίου. O Άθως Αντωνίου είναι από την Κύπρο και έχει αγαπηθεί πολύ από αρκετές αγαπημένες σειρές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *