Σασμός: Στην αγκαλιά του Παύλου ξεψυχά ο Ευθύμης

 

Σασμός: Στην αγκαλιά του Παύλου ξεψυχά ο Ευθύμης

Στην αγκαλιά του Παύλου θα ξεψυχήσει ο Ευθύμης Φαρμάκης στη σειρά Σασμός.Σασμός: Στην αγκαλιά του Παύλου ξεψυχά ο Ευθύμης

 

Μία συγκλονιστική σκηνή έρχεται, λίγο πριν το φινάλε, για να κόψει την ανάσα..

 

Ο Παύλος Βρουλάκης έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με την πρώην γυναίκα του, την Αιμιλία.

Οι δυο τους περνούν πάρα πολύ όμορφο χρόνο μαζί και πολλές στιγμές στο γραφείο της. Μια μέρα σαν όλες τις άλλες, ο Παύλος είναι στο γραφείο της και συζητούν. Τότε, το τηλέφωνο χτυπά και η Αιμιλία μαθαίνει το φρικτό αυτό νέο..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει εν ψυχρώ – Συνεχίζει τον κύκλο δολοφονιών

Τα πόδια της κόβονται.. Ο Ευθύμης ήταν αυτός που θέλησε να σκοτώσει εν ψυχρώ την Μαρίνα και αντί για αυτή, πέτυχε τον Αντώνη! Όλα τα στοιχεία, πλέον, είναι εναντίον του! Η Αιμιλία προσπαθεί να καθησυχάσει τον Παύλο, αλλά είναι πολύ αργά..

Οι δυο άντρες στέκονται αντιμέτωποι και ξεχνούν τη φιλία που τους ένωνε τόσα χρόνια. Ο Ευθύμης του παραδέχεται πως ήθελε να σκοτώσει την Μαρίνα και πως δε το μετανιώνει! Τότε, ο Παύλος αρπάζει το μαχαίρι και τον σφάζει.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μια δολοφονία σοκάρει το χωριό

Οι δυο άντρες κλαίνε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.. Ο Ευθύμης λέει το τελευταίο του αντίο ψιθυριστά και ο Παύλος καταρρέει, στη σειρά Σασμός. Η σκηνή αυτή ανατριχιάζει. Ο Ευθύμης Φαρμάκης φεύγει από τα χέρια του.. αδελφού του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *