Η γη της ελιάς: η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά στη φυλακή!

Η γη της ελιάς: η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά στη φυλακή!Η γη της ελιάς: Κατά τη διάρκεια της δίκης είδαμε την Μυρτάλη να είναι σκληρή απέναντι και να καίει την Αθηνά. Η Αθηνά καταδικάστηκε, όχι βέβαια εξαιτίας της κατάθεσης της Μυρτάλης, και τώρα καλείται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή. Παρά τις όποιες διαφωνίες τους θα δούμε την Μυρτάλη να την επισκέπτεται στη φυλακή στα επόμενα επεισόδια. Η γη της ελιάς: η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά στη φυλακή!

Η γη της ελιάς: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω»

Η Αθηνά μένει έκπληκτη με την επίσκεψη της Μυρτάλης και τις λέει πως δεν περίμενε να την επισκεφθεί. Δεν είχε τέτοια απάιτηση γιατί την απογοήτευσε. Η Μυρτάλη παρά την δύσκολη κατάσταση της πρώην συντρόφου του πατέρα της θα περάσει απευθείας στην επίθεση: «Είμαι κομμένη στα δυο! Από τη μια έχω πάθει σοκ με τον Δημήτρη που τον παρουσίαζες τόσα χρόνια για γιό σου κι από την άλλη εμένα με ευεργέτησες! Ποια είσαι Αθηνά; Δυο σε ένα είσαι; Δεν ξέρω πια τι να πιστέψω. Με έχεις μπερδέψει πολύ!»

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εξαρθρώνει το κύκλωμα των δολοφόνων

Η Αθηνά κρατάει την ψυχραιμία της και της λέει πως όλα όσα είπε στο δικαστήριο είναι η απόλυτη αλήθεια:«Όσα είπα στην απολογία μου στο δικαστήριο, είναι η απόλυτη αλήθεια! Τον πατέρα σου τον αγάπησα και τον σεβάστηκα! Έμεινα δίπλα του να τον φροντίζω μέχρι το τέλος. Η σχέση μου με τον Δημήτρη ήταν ένα τεράστιο λάθος! Όλοι κάνουμε λάθη Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη αναγκάζει την Ισμήνη να παραιτηθεί

«Καμιά φορά έρχεται η ίδια η ζωή και σε τραβάει στη κατηφόρα… Μπορεί να συμβεί να κάνεις πράγματα που ξέρεις πως δεν θα τα συγχωρέσεις ούτε εσύ η ίδια στον εαυτό σου! Και βέβαια τα λάθη μου τα πληρώνω! Στο ορκίζομαι! Με εκβίαζε, αλλά δεν τον σκότωσα εγώ! Κράτα μόνο αυτό! Ο Ιπποκράτης ήταν για μένα τα πάντα όσο έζησα μαζί του. Μετά αρρώστησε και σκλήρυνε κι άλλο.. Με λύγισε με τον τρόπο του κι έπεσα χαμηλά.. Μετανιώνω, αλλά δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω και να αλλάξω τα γεγονότα! Μακάρι να μπορούσα!»Η γη της ελιάς: η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά στη φυλακή!

πηγή

Παγιδευμένοι Spoiler: O Ανδρέας έχει κρυφή κόρη

Σασμός: Ο Νικηφόρος θεωρεί τον Μαθιό φονιά του πατέρα του

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *