Πανθέοι: Δανδουλάκη και Χειλάκης για την επιστροφή της εμβληματικής σειράς

 

Πανθέοι: Δανδουλάκη και Χειλάκης για την επιστροφή της εμβληματικής σειράς

Για τη νέα καθηλωτική σειρά και τεράστια παραγωγή του ΣΚΑΙ, «Οι Πανθέοι», που επιστρέφει στις οθόνες μας σχεδόν μισό αιώνα μετά, μίλησαν οι πρωταγωνιστές Κάτια Δανδουλάκη και Αιμίλιος Χειλάκης, στην εκπομπή Πρωινό μας.Πανθέοι: Δανδουλάκη και Χειλάκης για την επιστροφή της εμβληματικής σειράς

Υπενθυμίζεται ότι η σπουδαία Κάτια Δανδουλάκη, έπαιζε και στην σειρά όταν πρωτοβγήκε στην τηλεόραση, στο κανάλι της ΕΡΤ, το 1977.

«Με πάει πίσω σε χρόνια πάρα πολύ τρυφερά, με πάρα πολλά όνειρα που γίνονταν πραγματικότητα. Έχει μία γλυκιά μελαγχολία, και πολύ μεγάλη δύναμη από το φως εκείνης της εποχής.

Τώρα βρίσκομαι να κάνω ένα ρόλο, που είναι ακριβώς ο αντίποδας, δηλαδή είναι μία γυναίκα, η αδερφή του Ανδρέα Πανθέου που είναι τόσο πιστή στις αρχές της οικογένειας, στην τάξη και την ισορροπία. Φοβάται τόσο πολύ ότι ο αδερφός της θα δυστυχήσει, και εκ των προτέρων ο φόβος την κάνει να απορρίπτει κάτι που δεν ξέρει» ανέφερε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Διαβάστε Επίσης  Κακοκαιρία "Φίλιππος": Τσουχτερό κρύο - Ποιες περιοχές θα πληγούν

«Όταν έμαθα ότι θα επιστρέψουν οι Πανθέοι είπα “Μπράβο αυτό θα σκίσει”» κατέληξε.

 

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, για τους Πανθέους

Ο Αιμίλιος Χειλάκης για τους Πανθέους, εστίασε στην υπόθεση, αλλά και στην Κάτια Δανδουλάκη, αναφέροντας πως: «Εγώ το έβλεπα μικρός όσο και αν μου το απαγορεύανε οι δικοί μου, γιατί δεν ήταν εύκολο σίριαλ τότε το 1977, και καθόμουν δίπλα στην Κάτια και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό γιατί μαζί της παραδόξως πρώτη φορά θα παίξω, και μου είναι διπλή χαρά.

Διαβάστε Επίσης  Τραγωδία στα Τέμπη: Η πρώτη κατάθεση του σταθμάρχη – «Έστειλα το επιβατηγό στη λάθος γραμμή»

Είναι ένα μεγάλο κέρδος να έχεις στο χώρο σου ανθρώπους σαν την Κάτια, οι οποίοι σου μαθαίνουν να κυνηγάς το υψηλό και το σπουδαίο και όχι το φθηνό και το γρήγορο.
Όταν με πήραν τηλέφωνο πρώτα είπα το ναι και μετά άρχισα να το σκέφτομαι. Θα με δείτε στο ρόλο του Ανδρέα Πανθέου, είναι ο μικρότερος γιος της οικογενείας και γύρω από αυτόν περιστρέφεται η ιστορία του ερωτικού τριγώνου».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *