Μαύρο Ρόδο: Πώς θα φύγεις; Είσαι καταζητούμενος!

 

Μαύρο Ρόδο: Πώς θα φύγεις; Είσαι καταζητούμενος!

Η Ευτυχία βρίσκει τον Γεράσιμο στο δάσος και προσπαθεί και πάλι να τον πείσει να παραδοθεί, αλλά εκείνος αρνείται και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η Ελισάβετ.Μαύρο Ρόδο: Πώς θα φύγεις; Είσαι καταζητούμενος!

 

«Θέλω να πας και να της ζητήσεις συγνώμη εκ μέρους μου. Θα της πεις ότι άλλαξα ημερομηνία στα εισιτήρια, δεν τα χάσαμε…

Πήγαινε τώρα και έλα μετά να μου πεις τι σου είπε. Θα σε περιμένω εδώ! Θυμάσαι να ξαναρθεις;», της λέει κι εκείνη τα χάνει: «Ποια εισιτήρια αγάπη μου; Πώς θα φύγεις; Είσαι καταζητούμενος!», ψελλίζει και ο Γεράσιμος εξοργίζεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Βόμβα: «Ήμουν έγκυος και έκανα έκτρωση»

«Κάνε αυτό που σου είπα, λέμε! Τώρα! Αν δεν κάνεις αυτό που σου ζητάω, θα εξαφανιστώ και δε θα με ξαναδείς στα μάτια σου! Αυτό θες; Σε ρωτάω, αυτό θες;», την απειλεί. Πίσω στο νοσοκομείο, η επέμβαση της Ελισάβετ έχει αίσιο τέλος και τηλεφωνεί στον πατέρα της.

«Έμαθες αν τηλεφώνησε ο Πέτρος στο τμήμα; Βρήκε το κινητό της Αυξεντίας στο σπίτι του Μπόγρη… άρα το τηλεφώνημα που έγινε για την καταγγελία, το έκανε η Πολυξένη!», του λέει.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Χωρισμός βόμβα για Στάσα και Στασινόπουλο

«Το ξέρω… πήρε το παιδί και στείλανε αστυνομικό από κει… Αυτό περιμένω τώρα… να γυρίσει ο αστυνομικός, να κάνω κάτι διαδικαστικά και μετά λογικά, θα είμαι ελεύθερος!

Εσύ, όμως, πώς το ξέρεις ότι ο Πέτρος βρήκε το κινητό της Αυξεντίας;», τη ρωτάει κι όταν η Ελισάβετ του λέει πως ο Πέτρος της τηλεφώνησε το πρόσωπο του λάμπει…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *