Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Βασιλικής, μετά τον πνιγμό

 

Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Βασιλικής, μετά τον πνιγμό

Σε τραγική κατάσταση θα δούμε τη Βασιλική, στον τρίτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Βασιλικής, μετά τον πνιγμό

 

Μετά τον πνιγμό της, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Το κορίτσι αυτό πιάνεται στην προπέλα της βάρκας και αργεί να βγει στην επιφάνεια.

Όλοι στην αρχή γελούν και νομίζουν πως τους κάνει πλάκα, αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή… Η Βασιλική έχει πιαστεί στην προπέλα και δυσκολεύεται να ανέβει ψηλά. Ο Φίλιππος και ο Στάθης βουτούν, για να την σώσουν, αλλά δυσκολεύονται να την ξεκολλήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: To βίντεο φωτιά που άφησε πίσω ο Άγγελος

Σύμφωνα με την Μαίρη Καράμπελα, στο MYtV, μόλις την βγάζουν από το νερό και την πηγαίνουν στη στεριά, της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Η Βασιλική, αν και αναπνέει αργά, δεν ανοίγει τα μάτια της, δε συνέρχεται.

Αμέσως, την πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη, για να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς έχει πιει πολύ νερό κι έμεινε για αρκετά λεπτά χωρίς οξυγόνο. Η διάσωσή της έμοιαζε με εφιάλτη.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία Spoiler: Διπλή εγκυμοσύνη για την πρωταγωνίστρια

Οι μέρες περνούν και η Βασιλική παραμένει στην εντατική, στον τρίτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Ο Φίλιππος πρέπει να γυρίσει στον στρατό και το άγχος του είναι τεράστιο. Θα καταφέρει να ανοίξει σύντομα τα μάτια της;

Όλοι τρέμουν για τα χειρότερα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *