Η Γη της Ελιάς – Ο Κωνσταντίνος τρέμει: «Θα πεθάνω»

Στα όρια της παράνοιας θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος, στην γη της ελιάς. Ο συμβολαιογράφος θα δυσκολευτεί αρκετά στα επόμενα επεισόδια, με την Ισμήνη να αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον σύντροφό της.

Ο Δημοσθένης, ο επικεφαλής του κυκλώματος, επισκέπτεται την Μάνη μαζί με την σύζυγό του. Εξωτερικά, δείχνει ένας άνθρωπος πράος, καλός, που επιθυμεί να κάνει λίγες διακοπές στον τόπο που τόσο αγαπά.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: Υπατία και Χάρι οδεύουν προς τον χωρισμό

Εσωτερικά, είναι ένας σκοτεινός κι αδίστακτος χαρακτήρας, που θέλει μόνο να κρατά στα χέρια του εξουσία και χρήμα. Ο λόγος της επίσκεψής του, δεν είναι άλλος από τα απανωτά λάθη που γίνονται στο κύκλωμα.

Ο Κωνσταντίνος, αντιλαμβάνεται πως το τέλος του πλησιάζει, στην γη της ελιάς. Μετά τις τελευταίες απαράδεκτες κινήσεις του Δημήτρη, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Το κύκλωμα έχει μπει σε τεράστιο κίνδυνο και υπεύθυνος για αυτό δεν είναι άλλος, από τον συμβολαιογράφο!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Στέφανος: «Ευτυχώς δεν έκανα παιδί μαζί σου»

Η Γη της Ελιάς – Ο Κωνσταντίνος τρέμει: «Θα πεθάνω»

Ο Δημοσθένης απειλεί τη ζωή του Κωνσταντίνου. Εκείνος, για πρώτη φορά βρίσκεται σε τεράστια απόγνωση, μη μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση. Ποιες θα είναι οι κινήσεις – ματ, για να επιβιώσει και πως θα ορίσει το τέλος του Δημήτρη; Όλα κρέμονται από μία κλωστή…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *