Παράδεισος των Κυριών: Το πικρό μέλλον της Γεωργίας στην β’ σεζόν

 

Παράδεισος των Κυριών: Το πικρό μέλλον της Γεωργίας στην β’ σεζόν

Πικρό και δύσκολο προβλέπεται το μέλλον της Γεωργίας, στην δεύτερη σεζόν της σειράς «Παράδεισος των Κυριών».

 

Μπορεί στο τέλος ο Πάρης να συμφώνησε να την παντρευτεί από αγάπη, όμως αυτό δε σημαίνει πως τα βάσανά της τελείωσαν.

 

Η Γεωργία μετακομίζει στο σπίτι του Πάρη κι ελπίζει πως η μοίρα θα της χαμογελάσει. Ο Πάρης είναι στοργικός σύντροφος και της υπόσχεται πως θα γίνει ο καλύτερος πατέρας, για το μωρό που κουβαλάει μέσα της.Παράδεισος των Κυριών: Το πικρό μέλλον της Γεωργίας στην β’ σεζόν

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Άννα καρφώνει την Ευτυχία

Ο Άγης, όμως, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Δε θέλει το παιδί του να έχει πάρε δώσε με αυτόν τον γελοίο άνθρωπο που κατέστρεψε την αδελφή του και το σπίτι του. Όσο κι αν ο Πάρης δείχνει αλλαγμένος, διαφορετικός, κανείς δε τον πιστεύει!

Έτσι, στην δεύτερη σεζόν της σειράς Παράδεισος των Κυριών, ο Άγης και η Γεωργία θα παλέψουν για το μωρό, με αποτέλεσμα να ξεκινά νέος πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Θα καταφέρουν να διατηρήσουν τις ισορροπίες; Ο Άγης αναμένεται να της αρπάξει το παιδί και να την τρέξει στα δικαστήρια..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ερωτικό αμόκ: Η Αντωνία φιλά με πάθος την Αλκμήνη

Η Γεωργία θα πρέπει να παλέψει μαζί του για την επιμέλεια.. Αυτό θα φέρει δυσκολίες στον γάμο της με τον Πάρη, ο οποίος θα αισθανθεί την απειλή και θα αντιδράσει άσχημα. Η Γεωργία δε θα μπορέσει να ηρεμήσει..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *