Παράδεισος Κυριών: «Πρώτα τον εκμεταλλεύεστε και μετά παρουσιάζεστε ως σωτήρας;»

Η Αμαλία θα καλέσει στο γραφείο της Μιράντα για να συζητήσουν για ένα θέμα που αφορά τον Ντίνο, στον Παράδεισο Κυριών. O Ντίνος δεν έχει σταματήσει να ψάχνει την Ειρηνούλα αλλά και να βρει το παιδί της Μιράντας. Την ίδια ώρα, η Μιράντα θα ξεσπάσει στην Αμαλία γιατί προσεγγίζει ξανά τον Ντίνο.

Όσα θα δούμε σήμερα 8/3 στον Παράδεισο Κυριών
Ο Ντίνος και η Βικτώρια έρχονται σε αναμέτρηση που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του ενός από τους δύο. Ο Αποστόλης έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα για ακόμα μια φόρα για το θέμα του Παραδείσου και συναντάει εμπόδια στο σχέδιο του που δεν τα είχε υπολογίσει.

Ο Χριστόφορος προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση του με τα παιδιά του και ένα συνταρακτικό νέο οδηγεί τη Μιράντα ένα βήμα πριν από την κατάρρευση. Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να δεχτεί τη δουλειά που του πρόσφερε η Αμαλία και μαθαίνει τυχαία μια καινούργια πληροφορία που την εξοργίζει.

Η Αμαλία καλεί στο γραφείο της τη Μιράντα και της ζητάει εξηγήσεις για την άρνηση του Ντίνου να επιστρέψει στο μαγαζί. Ένα απειλητικό σημείωμα φτάνει στα χέρια της Βικτωρίας ενώ ο Ζήσης βρίσκεται κλεισμένος στο ίδιο κελί με τον Θανάση.

Τι είναι αυτό που θα ζητήσει ο Σωτήρης από τον Ζήση; Ποιο είναι το νέο σατανικό σχέδιο της Βικτωρίας και ποια μεγάλη ανατροπή περιμένει την Αμαλία;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *