Η Γη της Ελιάς: «Ευτυχία λέγε, τι έγινε εκείνη τη μέρα…;»

 

Η Γη της Ελιάς: «Ευτυχία λέγε, τι έγινε εκείνη τη μέρα…;»

Συγκλονίζουν τα γεγονότα στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», καθώς τραγικές στιγμές ζουν τόσο ο Κουράκος όσο και η Ευτυχία, ενώ ο γάμος τους καταστρέφεται.Η Γη της Ελιάς: «Ευτυχία λέγε, τι έγινε εκείνη τη μέρα…;»

 

Η μέρα του γάμου της Ευτυχίας και του Κουράκου φτάνει και όλοι οι καλεσμένοι παρευρίσκονται στην εκκλησία για το χαρμόσυνο γεγονός περιμένοντας με ανυπομονησία να φτάσει εκεί το ζευγάρι στην εκκλησία.

 

Εντωμεταξύ, τη στιγμή που έχει πάει ο Κουράκος να πάρει την Ευτυχία από το σπίτι της, το τηλεφώνημα του Δαμιανού στη «Γη της Ελιάς», θα βάλει οριστικό τέλος στη σχέση αυτή. «Δυστυχώς δεν σου έχω καλά νέα. Το αίμα είναι του Ανέστη Δρακουλάκου», του λέει ο Δαμιανός κι εκείνος νιώθει σαν να τον χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα… Δεν θέλει να το πιστέψει…

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 9 , 10 , 11

 

Παίρνει την Δήμητρα αμέσως και της λέει να ανακοινώσει στους καλεσμένους ότι ο γάμος ακυρώνεται και στη συνέχεια απαιτεί από την Ευτυχία να του πει όλη την αλήθεια. «Λοιπόν, Ευτυχία, λέγε τι έγινε ακριβώς εκείνη τη μέρα, αν και δεν έπρεπε να φτάσουμε μέχρι εδώ», την ρωτάει κι εκείνη με λυγμούς του εξηγεί όσα συνέβησαν την μοιραία εκείνη μέρα.

Ο Γιώργης, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του ενώ μέσα του παλεύει με τα συναισθήματα του και το καθήκον του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Του καρφώνει το μαχαίρι και τον σκοτώνει

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *