Έρωτας Φυγάς – Μάρκος: «Πάρε το μωρό και πάμε να φύγουμε»

Έρωτας Φυγάς – Μάρκος: «Πάρε το μωρό και πάμε να φύγουμε»Μπορεί ο Μάρκος να αποφεύγει την Αλεξάνδρα, όμως η μοίρα θα τους ενώσει ξανά, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Ιάσονα Δεμερτζή και γίνεται καλή και πιστή σύζυγος.

Ο Μάρκος ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Ευγενία και της δείχνει διαρκώς πόσο ευτυχισμένος είναι, λέγοντας ψέματα στον ίδιο του τον εαυτό! Οι δύο πρωταγωνιστές έχουν χωριστεί οριστικά, με την μεγάλη ανατροπή να έρχεται ξαφνικά..

Οι μέρες περνούν και το νιόπαντρο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.. Η Ευγενία θεωρεί πως έχει βρει τον άντρα της ζωής της και τίποτα δε θα στραβώσει. Μόνο που… Ο Μάρκος πέφτει πάνω σε ένα από τα γράμματα της Αλεξάνδρας!

Μόλις μαθαίνει την αλήθεια, όλα αλλάζουν.. Η Αλεξάνδρα παντρεύτηκε με το ζόρι και ο μικρός Γιωργάκης είναι.. Γιος του! Ο Μάρκος αποφασίζει να διαχειριστεί την κατάσταση με προσοχή..

Επισκέπτεται την Αλεξάνδρα και της ζητάει να τον συγχωρέσει και να το σκάσουν οι τρεις τους, χωρίς να τους αντιληφθεί ο Δεμερτζής! Η Αλεξάνδρα πετάει στα σύννεφα που ο Μάρκος γύρισε στην αγκαλιά της, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.

Ενώ το ζευγάρι ετοιμάζει βαλίτσες κι ετοιμάζεται να το σκάσει ξανά, ένα απρόσμενο γεγονός ανατρέπει ξανά τα δεδομένα.. Η Ευγενία ανακοινώνει στον Μάρκο πως είναι έγκυος!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *