Δραματικές ώρες για Διδύμους και άλλα τρία ζώδια: Οι 4 του ζωδιακού που θα περάσουν «μαύρο» Φεβρουάριο

 

Δραματικές ώρες για Διδύμους και άλλα τρία ζώδια

Δραματικές ώρες για Διδύμους και άλλα τρία ζώδια: Οι 4 του ζωδιακού που θα περάσουν «μαύρο» Φεβρουάριο

Οι 4 του ζωδιακού που θα περάσουν «μαύρο» Φεβρουάριο

 

Σκούρα τα πράγματα στον προσωπικό τομέα τον Φεβρουάριο για τα παρακάτω τέσσερα ζώδια, αφού θα προκύπτουν εμπόδια προς διαχείριση.

Η ατυχία των συγκεκριμένων ζωδίων οφείλεται στην Πανσέληνο στον Λέοντα αλλά και στην περίοδο των Ιχθύων. Σύμφωνα με το Knowinsiders.com, τα τέσσερα αυτά ζώδια θα έχουν δυσκολίες στις σχέσεις τους, ως αποτέλεσμα του τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στις 4 Φεβρουαρίου 2023.

 

Τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτούν τον Φεβρουάριο

 

Δραματικές ώρες για Διδύμους και άλλα τρία ζώδια: Οι 4 του ζωδιακού που θα περάσουν «μαύρο» Φεβρουάριο

 

Ταύροι

Οι Ταύροι βρίσκονται στο Top 5 των ζωδίων που θα περάσουν δύσκολα τον Φεβρουάριο του 2023 όσον αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις. Η διέλευση της Πανσελήνου στον Λέοντα, θα σας κάνει επικριτικούς απέναντι στους άλλους και θα θέλετε τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο που σας αρέσει και δεν θα δέχεστε τίποτα λιγότερο.

Διαβάστε Επίσης  Οι προσδοκίες που έχει το κάθε ζώδιο στον έρωτα

Αυτό θα οδηγήσει σε μπελάδες και καβγάδες καθώς και λιγότερο κοινωνικό κύκλο.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι στους άτυχους συναισθηματικά του Φεβρουαρίου. Μπορεί να προσαρμόζεστε εύκολα σε νέες σχέσεις, γίνεστε όμως και αναποφάσιστοι.

Αλλάζετε γνώμη και συμπεριφορά και αυτό προκαλεί μεγάλη δυσφορία στους άλλους. Οι άνθρωποι συχνά δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις ιλιγγιώδεις αλλαγές σας και αυτή η συμπεριφορά θα σας βάλει σε μπελάδες στη ζωή.

 

Παρθένοι

Και οι Παρθένοι θα είναι ένα από τα 5 πιο άτυχα ζώδια. Θα είστε άτυχοι και στην εργασία, όταν η Πανσέληνος περνάει στον Λέοντα, στις αρχές του μήνα.

Διαβάστε Επίσης  Οκτώβριος 2021: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα

Η Πανσέληνος θα σας κάνει αναποφάσιστους, δειλούς, διστακτικούς. Επειδή όμως είστε αφοσιωμένα και υπεύθυνα άτομα, έχετε επίσης αυτοπεποίθηση, είστε θετικοί αλλά, λόγω έλλειψης δύναμης, γίνεστε πεισματάρηδες και συντηρητικοί.

Στον εργασιακό τομέα τον Φεβρουάριο, θα είστε ένα βήμα πιο αργοί από όλους τους άλλους.

 

Ιχθύες

Η Νέα σελήνη στους Ιχθύες, που εισέρχεται στον οίκο αναγέννηση, σας κάνει επιρρεπείς στην κατάθλιψη και μπορεί ξαφνικά από χαρούμενοι να νιώσετε κουρασμένοι και λυπημένοι.

Με αυτή τη διάθεση είναι δύσκολο να βρίσκεστε ανάμεσα σε ανθρώπους. Έτσι, αυτόν τον μήνα ετοιμαστείτε για πίεση, ένταση και αντιπαράθεση.

 

enimerotiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *