Σασμός: «Θα γίνεις γιαγιά» της λέει, κι εκείνη του σιγοτραγουδά

 

 

Σασμός: «Θα γίνεις γιαγιά» της λέει, κι εκείνη του σιγοτραγουδά

Μία πάρα πολύ συγκινητική σκηνή πλησιάζει, ανάμεσα στον Λευτέρη και την μητέρα του, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός.Σασμός: «Θα γίνεις γιαγιά» της λέει, κι εκείνη του σιγοτραγουδά

 

Η Θοδώρα, μετά τις εξετάσεις που πραγματοποίησε με τον γιατρό της, μαθαίνει πως μπορεί να κάνει τελικά παιδιά.

 

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα, συνειδητοποιεί πως είναι ξανά έγκυος, στο παιδί του Λευτέρη.

Ο Λευτέρης πετάει στα σύννεφα. Η Θοδώρα είναι η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία, η γυναίκα που τον τράβηξε από τον βούρκο και τον έκανε ευτυχισμένο. Τα νέα της εγκυμοσύνης της τρέχουν παντού και η χαρά όλων είναι απερίγραπτη.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: η Μαργαρίτα κλείνει τον Αλέξη στο ψυχιατρείο!

Για να ολοκληρωθεί πλήρως, ο Λευτέρης αποφασίζει να μοιραστεί αυτό το όμορφο νέο, με τη μαμά του. Έτσι, μια μέρα, την επισκέπτεται δειλά δειλά, την κοιτάζει στα μάτια και της λέει με τον τρόπο του, πως θα γίνει γιαγιά κι εκείνος μπαμπάς.

Ξάφνου, η μητέρα του Λευτέρη χαμογελά, σα να καταλαβαίνει, στη σειρά Σασμός. Βουρκώνει και τον αγκαλιάζει στοργικά… Ο Λευτέρης μένει άναυδος! Αρχίζει να κλαίει με λυγμούς στην αγκαλιά της, όταν εκείνη του σιγοτραγουδά ένα τραγούδι.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης δεν αποδέχεται τον χωρισμό του με την Ιουλία

Είναι το νανούρισμα που του έλεγε, όσο εκείνος ήταν μικρό μωράκι. Η στιγμή αυτή αναμένεται να ανατριχιάσει τους τηλεθεατές και να συγκινήσει ιδιαίτερα τον Λευτέρη και την Θοδώρα…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *