Σασμός: «Σε ικετεύω, μην πεις την αλήθεια στη Μαρίνα»

 

Σασμός: «Σε ικετεύω, μην πεις την αλήθεια στη Μαρίνα»

Μία πολύ μεγάλη κουβέντα θα κάνουν ο Αντώνης και η Θοδώρα, στη σειρά Σασμός.Σασμός: «Σε ικετεύω, μην πεις την αλήθεια στη Μαρίνα»

 

Μία μεγάλη ανατροπή από το πουθενά, θέτει ξανά στο επίκεντρο τη σχέση που διατηρούσε η Θοδώρα με τον Πετρή. Στην πρώτη σεζόν, η Θοδώρα, προκειμένου να τον εκδικηθεί για την απόρριψη που δέχτηκε, έβαλε λόγια στον Αστέρη..

 

Η Θοδώρα ήταν σίγουρη πως ο Μανώλης είχε δει τον Πετρή να σκοτώνει τον Στεφανή. Έτσι, χωρίς να έχει επιβεβαιώσει τις υποψίες της και χωρίς στοιχεία, είχε πετάξει υπονοούμενα στον Αστέρη πως ο αδελφός της Αργυρώς ήταν ο φονιάς!

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: «Γιατί δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένη, έστω για λίγο;»

Μάλιστα, όταν βγήκε στο φως πως η Αργυρώ είχε στήσει ολόκληρο άλλοθι, για να προστατεύσει τον αδελφό της, ο Αστέρης έγινε πυρ και μανία. Αφού χώρισε την Αργυρώ, εν συνεχεία δολοφόνησε (άθελά του) τον Πετρή!

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο, ο Αντώνης μαθαίνει για αυτό το σκάνδαλο και τρέμει στην ιδέα πως όλα θα τιναχθούν στον αέρα. Εάν η Μαρίνα μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του γιου της, όλα θα διαλυθούν. Άλλωστε, το δικαστήριο έχει αποφασίσει πως ο Πετρής πέθανε καταλάθος, από το όπλο που εκπυρσοκρότησε.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 31/10 έως 4/11

«Σε παρακαλώ Θοδώρα, μην αποκαλύψεις ποτέ στην Μαρίνα πως εσύ έβαλες λόγια στον Αστέρη, την ημέρα που χάθηκε ο Πετράκος..», θα της πει, τρομοκρατημένος. Ο Αντώνης ζητά από τη Θοδώρα να θάψει για πάντα μέσα της το παρελθόν της με τον Πετρή, στη σειρά Σασμός.

Εάν ποτέ φτάσουν στα αυτιά των δύο οικογενειών πως εκείνη φταίει εν μέρη για τον φόνο, θα κατηγορηθεί και όλα θα τελειώσουν..

Η τρίτη σεζόν, κόβει την ανάσα…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *