Η Γη Της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι τελικά το ζευγάρι φεύγει στο Παρίσι

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι τελικά το ζευγάρι φεύγει στο ΠαρίσιΗ Γη Της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι τελικά το ζευγάρι φεύγει στο Παρίσι

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Κι όμως, η Γη της Ελιάς ταξιδεύει στο Παρίσι, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Καστ και συντελεστές πραγματοποιήσαν ένα μίνι ταξίδι, με σκοπό να γυρίσουν κάποια ρομαντικά στιγμιότυπα από ένα ζευγάρι, που μας έχει απασχολήσει αρκετά.

  Η Γη Της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι τελικά το ζευγάρι φεύγει στο Παρίσι

Μετά το ταξίδι που σχεδιάζουν ο Λυκούργος και η Χάιδω στην Ισπανία, σειρά έχει κι άλλο ένα ζευγάρι, το οποίο ετοιμάζει βαλίτσες, με σκοπό να ζήσει τον μεγάλο έρωτα στην πόλη του φωτός!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Κουράκου και της Ευτυχίας

Σύμφωνα με το TV O’ Clock, ο Κουράκος και η Ιουλία είναι αυτοί που “ξεκλέβουν” λίγες ώρες από το πρόγραμμά τους και οργανώνουν μία όμορφη εκδρομή. Αφήνουν πίσω τους τη Μάνη κι ετοιμάζονται να ζήσουν το όνειρο.

Αυτό το ταξίδι θα τους φέρει αρκετά κοντά. Θα εξερευνήσουν την πόλη, θα περπατήσουν και θα φωτογραφηθούν κάτω από τον Πύργο του Άιφελ. Η Ιουλία θα καταφέρει να ξεχαστεί για λίγο, να δει τον Κουράκο με άλλο μάτι…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος κατηγορεί την Βασιλική – Άγριος καυγάς

Πίσω θα μείνει ο Στάθης, ο οποίος θα μάθει για το ταξίδι στο Παρίσι και θα ξεσπάσει έντονα, στην γη της ελιάς. Όλα αυτά, θα συμβούν μετά τον γάμο που περιμένουν όλοι πως και πως. Ο Κουράκος θα σχεδιάσει αυτή την εξόρμηση, σαν μήνα του μέλιτος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *