Η Γη της Ελιάς: H Βασιλική βγαίνει με τον Μιλτιάδη χωρίς να το ξέρει ο Φίλιππος

 

Η Γη της Ελιάς: H Βασιλική βγαίνει με τον Μιλτιάδη χωρίς να το ξέρει ο Φίλιππος

Ο Κουράκος συναντά τον Δαμιανό, ο οποίος του εξηγεί ότι δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στον γάμο του, για υπηρεσιακούς λόγους.Η Γη της Ελιάς: H Βασιλική βγαίνει με τον Μιλτιάδη χωρίς να το ξέρει ο Φίλιππος

 

«Ελπίζω να μην έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα και να χαρείς όπως σου αξίζει τον χορό του Ησαΐα!», του εύχεται, κι εκείνος του απαντά: «Μακάρι..

Το σκέφτομαι μέρα νύχτα, έχω χάσει τον ύπνο μου… Μπα… μία χαζή ιδέα είναι…». Το βράδυ, η Βασιλική, η Θοδώρα και ο Μιλτιάδης πηγαίνουν για ένα ποτό.

Ο Φίλιππος τηλεφωνεί στην αγαπημένη του, όμως εκείνη δεν βλέπει την κλήση, ενώ ο Παρασκευάς αρχίζει πάλι το ίδιο τροπάρι. «Τι στοίχημα πας ότι έχει ξεπορτίσει;» τον ρωτάει και ο Φίλιππος πιστεύει ότι η Βασιλική θα κοιμήθηκε, καθώς σηκώνεται πολύ νωρίς το πρωί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Κρατήσου γιε μου, μη με αφήσεις τώρα που σε βρήκα»

«Εσύ κοιμάσαι κι ονειρεύεσαι!», επιμένει ο Παρασκευάς κι εκείνος
δυσανασχετεί και τον στραβοκοιτάζει… Το επόμενο πρωί, ο Στάθης πηγαίνει στο ιατρείο της Αφροδίτης για να πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του.

Αφού πρώτα η γιατρός του κάνει πλάκα πως βγήκαν πολύ χάλια, στη συνέχεια του λέει πως ότι οι εξετάσεις είναι «τζάμι». «Ούτε 20χρονος έτσι! Μπράβο!», τον ενημερώνει, κι εκείνος την ρωτά σε τι οφείλονται οι ζαλάδες του.

«Θα μπορούσε να είναι αυχενικό.. Ή κάποιο θέμα με τα αυτιά. Ή να σου πέφτει η πίεση!», του λέει και του παίρνει την την πίεση: «Μπα, φυσιολογική.. Αν η ζαλάδα επανέλθει, δες έναν ορθοπεδικό, μπας και έχεις πιάσει τίποτα άλατα στον αυχένα», τον συμβουλεύει.

Διαβάστε Επίσης  Οι Πανθέοι Spoiler: Μάρμω και Κίτσος έρχονται κοντά

Η Δήμητρα, πηγαίνει στον τάφο του Κίμωνα, αφήνει λίγα λουλούδια, ανάβει το καντήλι και με δάκρυα στα μάτια του μιλά: «Ξέρω ότι δεν έρχομαι πια πολύ συχνά. Δεν σε έχω ξεχάσει.. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Αλλά νιώθω έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα.

Δεν ξέρω αν με ωθεί η μοναξιά…. η αν με αναγκάζει η ίδια η ζωή για να μπορέσω να επιβιώσω.. γιατί νιώθω πολύ μόνη από τότε που σε έχασα.. Δεν αντέχω άλλο.. Συγνώμη αγάπη μου..»

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *