Σασμός: Η Μαρίνα ικετεύει τον παπά Μιχάλη για βοήθεια

Σασμός: Η Μαρίνα ικετεύει τον παπά Μιχάλη για βοήθεια

Η Μαρίνα και ο παπά Μιχάλης θα έχουν έναν έντονο διάλογο, στη σειρά Σασμός. Η γιαγιά Ειρήνη παραμένει σε άσχημη κατάσταση, με την Μαρίνα να ανησυχεί πολύ για την υγεία της. Ένα γράμμα είναι αυτό που έχει διχάσει την οικογένεια. Ένα γράμμα που η γιαγιά Ειρήνη κρατάει σαν φυλαχτό και διαβάζει ξανά και ξανά…

“Πρέπει να κάνεις κάτι!“, θα του φωνάξει η Μαρίνα. Γνωρίζει μέσα της πως ο παπά Μιχάλης ξέρει πολλά, κι ας αρνείται να μιλήσει. Άλλωστε, οι επισκέψεις της γιαγιάς Ειρήνης στην εκκλησία, γίνονται όλο και πιο τακτικές.

Σασμός: Σκληρό χτύπημα της μοίρας για δύο ήρωες

Η Μαρίνα τον ικετεύει για βοήθεια. Του εξηγεί πως εάν δε θέλει να μιλήσει, τουλάχιστον ας βοηθήσει να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη της πεθεράς της. Του εξηγεί πως όλοι στο σπίτι βρίσκονται σε μεγάλη ταραχή με την υγεία της, ακόμη και τα παιδιά.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta – Καράντη: «Η Χριστίνα έζησε το χαμό ενός παιδιού και…»

“Δε θέλει να τη βοηθήσουμε! Άσε την να ανέβει την ανηφόρα της…”, θα πει ο παπά Μιχάλης στην Μαρίνα, σκεπτόμενος πως ο Σασμός πρέπει να έρθει άμεσα στις δύο οικογένειες. Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Σασμός: Ο Αστέρης φυγαδεύεται στα βουνά για να γλιτώσει τον θάνατο

                                 

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Η Αλίκη εκβιάζει τον Δημήτρη

Ο παπά Μιχάλης προτείνει Σασμό

Γνωρίζοντας την αλήθεια και από τις δύο πλευρές, αποφασίζει να γίνει αυτός ο “μεσίτης” που θα φέρει την λύτρωση στις δύο οικογένειες, μέσω της συμφιλίωσης. Έτσι, επισκέπτεται την Καλλιόπη, αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια.

Σασμός: Ο Αστέρης εμφανίζεται στην κηδεία του Πέτρου

Μόνο που η Καλλιόπη δε θα δεχτεί τόσο εύκολα. Η σχέση του Αστέρη και της Αργυρούς έχει γίνει γνωστή. Όλα είναι ένα βήμα πριν τιναχθούν στον αέρα. Κανείς δε μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος πια…

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Σασμός – Επεισόδια 79-80-81-82

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *