Δολοφονία στην Κω: Βρέθηκε DNA στα νύχια της Αναστάζια – Τι έδειξε η κάμερα από το γειτονικό σπίτι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας που θα λύσουν το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρέθηκε DNA στα νύχια της άτυχης κοπέλας ενώ στα εργαστήρια της αστυνομίας έχει μεταφερθεί και η κάρτα sim από το κινητό της τηλέφωνο.

Ταυτόχρονα, οι κάμερες ασφαλείας διαθέτουν οπτικό υλικό που θα βοηθήσουν τις Αρχές να ανακαλύψουν τη διαδρομή του Μπαγκλαντεσιανού το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν οπτικό υλικό από τουλάχιστον 10 κάμερες στο νησί, με το πιο σημαντικό το υλικό που κατέγραψε η κάμερα σε γειτονικό σπίτι από την οικία που έμενε ο Μπαγκλαντεσιανός, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κοπέλα έφυγε ζωντανή από το σπίτι του Πακιστανού που φιλοξενούσε τον Μπαγκλαντεσιανό.

Τα στοιχεία, που κατέγραψε η κάμερα, φέρεται να στοιχειοθέτησαν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, κατά του 32χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές.

Διαβάστε Επίσης  Τα Τρίκαλα η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που θα αποκτήσει ταχύτητες 5G

Διέγραψε τα μηνύματα λίγα λεπτά μετά την πράξη του

Τις συνομιλίες που έκανε με άγνωστο, μέχρι στιγμής άτομο, αλλά σίγουρα λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 27χρονης Aναστάζια, και τις οποίες φρόντισε να διαγράψει αμέσως από το κινητό του τηλέφωνο, έχουν καταφέρει να εντοπίσουν οι αρχές ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο Μπαγκλαντεσιανός, ενώ έχει σκοτώσει τη νεαρή κοπέλα, ανταλλάσσει μηνύματα με κάποιον τα οποία μάλιστα φροντίζει να διαγράψει αμέσως από το κινητό του τηλέφωνο.

Οι αρχές όμως έχουν εντοπίσει τη διαδικασία αυτή και ήδη έχει δοθεί εντολή στα εγκληματολογικά εργαστήρια να κάνουν ανάκτηση των δεδομένων και να τους δώσουν πλήρη αναφορά για το τί μηνύματα ήταν αυτά, σε ποιον απευθύνονταν και για ποιο λόγο τα διέγραψε τη στιγμή που είχε σκοτώσει την 27χρονη και είχε πετάξει τη σορό της σε σημείο που πίστευε ότι δεν θα βρεθεί ποτέ.

Διαβάστε Επίσης  Μέχρι το τέλος Ιουλίου 2023 διακοπές με επιταγές κοινωνικού τουρισμού 2022-2023

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν τα μηνύματα αυτά να έχουν σχέση με τη φυγή που προετοίμαζε από το νησί, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό ετοιμαζόταν να εξαφανιστεί και ήδη είχε βγάλει εισιτήρια για άλλη χώρα, ακριβώς την επομένη της δολοφονίας.

Αυτό είναι πολύ ουσιαστικό στοιχείο, καθώς δείχνει στις ανακριτικές αρχές ότι ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ότι μεθοδικά και χωρίς ίχνος άγχους προετοίμαζε το επόμενο βήμα του ώστε να μη πέσει ποτέ στα χέρια των αρχών.

Την ίδια ώρα έμπειροι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, μπροστά στο «βουνό» των στοιχείων που εντόπισε η ανακρίτρια σερ βάρος του, να αλλάξει τακτική όταν εμφανιστεί εκ νέου μπροστά της και να μιλήσει ανοιχτά για τα όσα έκανε στην άτυχη κοπέλα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *