Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας γίνεται καλά και η Μαργέτα ετοιμάζει την εκδίκηση

 

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας γίνεται καλά και η Μαργέτα ετοιμάζει την εκδίκηση

Με ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση και αγωνία έριξε αυλαία ο πρώτος κύκλος της αγαπημένης καθημερινής σειράς «Έρωτας Φυγάς».Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας γίνεται καλά και η Μαργέτα ετοιμάζει την εκδίκηση

 

Όπως ήδη σας έχουμε κάνει γνωστό η Αλεξάνδρα, προκειμένου να μην την
κρατήσει ο Ιάσωνας μακριά από τα παιδιά της, τον πυροβολεί, σημαίνοντας τον πανικό στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων.

Τα νέα επεισόδια, του δεύτερου κύκλου, που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη, αναμένονται να είναι ακόμα πιο συναρπαστικά. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, καθώς η Αλεξάνδρα θα βιώσει τις τραγικές συνέπειες της πράξης της.

Η Μαργέτα, ακούγοντας τον πυροβολισμό τρέχει έντρομη και βλέπει τον γιο της μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αντικρίζοντας τον πεσμένο κάτω πανικοβάλλεται. Αμέσως, τρέχει δίπλα του, ενώ παράλληλα ζητάει εξηγήσεις από την Αλεξάνδρα και της φωνάζει ότι σκότωσε τον Ιάσωνα.
Καλεί ασθενοφόρο και αμέσως μετά ειδοποιεί την αστυνομία.

Ο Ιάσωνας μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ λίγη ώρα αργότερα η Αλεξάνδρα συλλαμβάνεται. Εκείνη δεν φέρνει καμία αντίσταση και φαίνεται να να έχει παραδοθεί στη μοίρα της.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία υποκύπτει στη μοίρα της

Αδυνατεί, ακόμα και η ίδια να πιστέψει πως έφτασε σε αυτό το σημείο, όμως η σκέψη ότι θα χάσει τα παιδιά της, ήταν αυτό που όπλισε το χέρι της και την οδήγησε στα άκρα. Η Αλεξάνδρα, στη συνέχεια, οδηγείται στις φυλακές, όπου εκεί έχει όσο χρόνο θέλει για να σκεφτεί όλα όσα της έχουν συμβεί στη ζωή της.

Πλέον, μπορεί να δει ξεκάθαρα τα λάθη της και τις ευθύνες των άλλων και παίρνει σημαντικές αποφάσεις. Στις σκέψεις γυρίζει ακόμα ο Μάρκος, αλλά και ο Ιάσωνα, καθώς έχει μετανιώσει πικρά για του κακό που του
έκανε, ενώ δεν σταματά λεπτό να ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών της.

Οι ώρες που ζουν έπειτα από τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο Ιάσωνα είναι μαρτυρικές για τους Δεμερτζήδες. Η μητέρα του ζει έναν πραγματικό εφιάλτη, καθώς δεν ξέρει αν ο γιος της είναι ζωντανός. Η δυναμική γυναίκα αγωνιά μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο και να τον αναλάβουν οι γιατροί.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Πώς τελειώνει ο πρώτος κύκλος της σειράς

Έπειτα από λίγη ώρα, την ενημερώνουν πως ο Ιάσωνας είναι ζωντανός και κάπως ανακουφίζεται. Ωστόσο η κατάσταση του είναι κρίσιμη και δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο ισχυρός άνδρας χαροπαλεύει για πολλές μέρες στο νοσοκομείο, αφού τα τραύματα που φέρει είναι πολύ σοβαρά.

Οι μέρες περνούν και ο Μιχάλης, που τον παρακολουθεί, αρχίζει να έχει ελπίδες, αφού η κατάσταση του βελτιώνεται σταδιακά. Όταν, κάποια στιγμή, συνέρχεται, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, θυμάται τι έχει συμβεί και ορκίζεται να εκδικηθεί την Αλεξάνδρα.

Σε αυτόν τον πόλεμο που ξεκινάει εναντίον της έχει δίπλα του την μάνα του, η οποία θέλει πάση θυσία να την δει να πληρώνει για το κακό που έκανε στον γιο της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *