Η Γη της Ελιάς: Ποιος μένει μόνιμα ανάπηρος στο τελευταίο επεισόδιο;

 

Η Γη της Ελιάς: Ποιος μένει μόνιμα ανάπηρος στο τελευταίο επεισόδιο;

Η γη της Ελιάς: Με μια τραγωδία που εμπλέκονται σχεδόν όλοι, ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος της σειράς.Η Γη της Ελιάς: Ποιος μένει μόνιμα ανάπηρος στο τελευταίο επεισόδιο;

 

Η αγωνία ωστόσο παραμένει, καθώς η πλοκή του σεναρίου είναι τέτοια ώστε ο τηλεθεατής να μείνει με απορίες και ερωτηματικά, που θα αρχίσουν να ξετυλίγονται στη νέα σεζόν στις αρχές Σεπτεμβρίου!

Ενώ έχουν συμβεί πολλά δραματικά γεγονότα, στο τελευταίο επεισόδιο ο Δημοσθένης προετοιμάζει «χτύπημα» σε μια χρηματαποστολή. Την ίδια στιγμή ο Ισίδωρος Βρεττάκος έχει διοργανώσει μια μεγάλη δεξίωση στο σπίτι του για τα εγκαίνια του ιδρύματος.

Παράλληλα με τη δεξίωση εκτυλίσσεται η ληστεία στη χρηματαποστολή, η οποία όμως δεν πηγαίνει καθόλου καλά, καθώς η αστυνομία επεμβαίνει την ώρα της ληστείας και αρχίζει ανθρωποκυνηγητό.

Οι ληστές τρέχουν για να ξεφύγουν, όμως βλέποντας ότι είναι εγκλωβισμένοι από τους αστυνομικούς, εισβάλλουν στο σπίτι των Βρεττάκων και με όπλα απειλούν τους παρευρισκόμενους.

Η γιορτινή διάθεση μετατρέπεται σε μια σκληρή ομηρία, με τους ληστές να είναι αποφασισμένοι για όλα. Η αστυνομία είναι απέξω από το σπίτι των Βρεττάκων και τους καλούν να παραδοθούν.

Όμως και μέσα επικρατεί ένταση. Ξαφνικά ακούγονται δύο πυροβολισμοί, που προέρχονται μέσα από το σπίτι. Η ομηρία καταλήγει σε αιματηρή τραγωδία. Στην τελευταία σκηνή, κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το θύμα. Ποιος είναι αυτός που πεθαίνει ή ποιος είναι αυτός που τραυματίζεται σοβαρά.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 73, 74, 75

Αυτό είναι κάτι που παραμένει μυστήριο και που θα αποκαλυφθεί στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν. Οι πληροφορίες του my tv πάντως κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό που καταλήγει σε μόνιμη αναπηρία! Μήπως είναι ο Ισίδωρος; Η Μήπως ο Δημοσθένης; θα σας πούμε σε λίγες μέρες

 

Καίνε το σπίτι του Φίλιππου και της Βασιλικής

Φωτιά ξεσπάει στο σπίτι των Στεφανέων την ώρα που μέσα κοιμούνται η Χάιδω, η Βασιλική και το μωρό. Οι τρεις τους προσπαθούν να γλιτώσουν από τις φλόγες που τους έχουν κυκλώσει.

Τα πάντα γίνονται στάχτη και στην κυριολεξία η οικογένεια μένει στον δρόμο, καθώς το σπίτι τους καταστρέφεται ολοσχερώς. Ωστόσο, παρότι ζουν το δικό τους δράμα, αποφασίζουν να μην ενημερώσουν τον Φίλιππο για να μην τον ανησυχήσουν.

Λίγο αργότερα ο Φίλιππος με τον Παρασκευά παίρνουν την πρώτη τους άδεια και πηγαίνουν στη Μόνη. Κι ενώ η χαρά του ανταμώματος είναι μεγάλη, αμέσως αυτή τη χαρά τη διαδέχεται μια απέραντη θλίψη για την καταστροφή του σπιτιού.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία είναι χαμένη στον κόσμο της

Ο Φίλιππος, από την άλλη, προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην οικογένεια, αλλά το σοκ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν διαβάζουν το πόρισμα της Πυροσβεστικής που μιλάει για εμπρησμό.

Το γεγονός αυτό αρχίζει να ξυπνάει μνήμες για τη Χάιδω, η οποία σκέφτεται ότι η επίθεση που δέχτηκαν μπορεί να έχει να κάνει με εκδίκηση για τον φόνο που διέπραξε πέρυσι.

 

Διαλύεται ο γάμος Κουράκου – Ευτυχίας

Η ημέρα του γάμου της Ευτυχίας και του Γιώργη φτάνει. Οι καλεσμένοι έχουν μαζευτεί στην εκκλησία και αναμένουν το ζευγάρι. Την ίδια ώρα όμως το τηλεφώνημα του Δαμιανού στον Κουράκο, θα σημάνει την αρχή του τέλους για το όνειρο της Ευτυχίας, καθώς ο Δαμιανός του λέει ότι το αίμα ανήκει στον Ανέστη.

Φυσικά ο Κουράκος δεν προχωράει τον γάμο και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Η αναβολή του γάμου του με την Ευτυχία σοκάρει όλους τους καλεσμένους, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Την ίδια ώρα, ο αστυνόμος απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια από την Ευτυχία σχετικά με τον φόνο του Ανέστη κι εκείνη καταρρακωμένη, του εξηγεί με λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία ημέρα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *