Σασμός: O Ευθύμης αυτοκτονεί μπροστά στον Αντώνη

 

Σασμός: O Ευθύμης αυτοκτονεί μπροστά στον Αντώνη

Όχι μόνοι οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς αλλά και σύσσωμοι οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία να δουν ποιο θα είναι το τέλος του σκοτεινού αυτού ανθρώπου που συνεχώς ζητά εκδίκηση στον Σασμό.Σασμός: O Ευθύμης αυτοκτονεί μπροστά στον Αντώνη

 

Τo ΤV24 έμαθε και σας αποκαλύπτει πως ο Ευθύμης Φαρμάκης δεν θα δυσκολευτεί να πατήσει τη σκανδάλη. Αποδέκτης της σφαίρας όμως, αυτή τη φορά θα είναι ο ίδιος.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

O Ευθύμης Φαρμάκης συμπλήρωνε την τριάδα των κολλητών από την Άνω Ποριά, που έκαναν από μικρά παιδιά κοινά όνειρα για το μέλλον. Στην πορεία όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ο Παύλος Βρουλάκης αναγκάστηκε να φύγει μακριά μετά τον χαμό του γιου του, Γιάννη, ο Δημήτρης Μαραθάκης έγινε γιατρός και πήγε στην Αθήνα, ενώ ο Ευθύμης Φαρμάκης έχασε τον δρόμο του ή μάλλον τον βρήκε στον κόσμο της νύχτας. Ο άντρας από την Κρήτη μπλέχτηκε από νωρίς με τον υπόκοσμο και όταν έχασε τον μοναδικό άνθρωπο που αγάπησε, τη γυναίκα του Ρέα, αποφάσισε να κάνει και τους γύρω του να πονέσουν.

 

Και όπως φαίνεται από τις εξελίξεις της σειράς, τα καταφέρνει. Σε αυτό το «παιχνίδι» όμως δεν είναι μόνος του. «Απέναντί» του εκτός από τον Αντώνη Φραγκιαδάκη και το αστυνομικό τμήμα της Ανω Ποριάς έχει και τους δύο κολλητούς του.

Ο μεν Δημήτρης δεν θέλει να πιστέψει ότι κάτι κακό κρύβεται μέσα στην ψυχή του παιδικού του φίλου και προσπαθεί συνεχώς να του δίνει ελαφρυντικά, ο δε Παύλος του έχει τάξει πως είναι έτοιμος να βάψει τα χέρια του με το αίμα του, αν μάθει ποτέ ότι πείραξε άτομο από την οικογένειά του. Ό,τι κι αν λένε πάντως όλοι, ό,τι κι αν του καταλογίζουν, ο Ευθύμης δηλώνει απέναντι σε όλα αθώος.

Διαβάστε Επίσης  Μαυρο Ρόδο: Το πρόσωπό του είναι μια μάσκα-Από πίσω δεν υπάρχει τίποτα όμορφο

 

Σασμός: Ο Ευθύμης βάζει τέλος στη ζωή του!

Οι έρευνες του Αντώνη, του Λευτέρη, της Ντίνας και του Μύρωνα σύντομα θα αρχίσουν να έχουν αποτέλεσμα. Όλοι οι δρόμοι θα οδηγήσουν φυσικά στο οινοποιείο του Ευθύμη Φαρμάκη, όμως αυτή τη φορά, όσο κι αν θέλουν να τον δουν με χειροπέδες στα χέρια, δεν θα βιαστούν. Οι κινήσεις τους θα είναι προσεκτικές προκειμένου να τον συλλάβουν, ενώ ελάχιστοι θα μάθουν ότι βρέθηκαν ίχνη του πίσω από μεγάλα δολοφονικά χτυπήματα, ανάμεσα σε αυτά και εκείνο του Αντώνη τη μέρα του γάμου του με τη Μαρίνα.

Ένας από τους ελάχιστους όμως θα είναι ο Παύλος, ο οποίος θα κλονιστεί. Χωρίς να πει λέξη παραπάνω, χωρίς να σκεφτεί την οικογένειά του, ακόμα και το αν θα κινδυνεύσει η ίδια του η ζωή, θα πάρει το όπλο και θα πάει να τον βρει. Ο Ευθύμης, σαν να τον περίμενε από καιρό, θα τον καλοδεχτεί.

«Γνωρίζεις πολύ καλά Ευθύμη γιατί είμαι εδώ. Σου είχα τάξει κάτι, πως αν πειράξεις έστω και μία τρίχα από την κεφαλή ανθρώπου που αγαπώ, θα είμαι εκείνος που θα σου αφαιρέσει τη ζωή, όπως προσπάθησες να αφαιρέσεις κι εσύ του Αντώνη», θα του πει και πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, θα προτάξει το όπλο πάνω στον κολλητό του. Ο Ευθύμης δεν θα αντιδράσει, δεν θα αρνηθεί τις κατηγορίες του, δεν θα θελήσει να ξεφύγει, ούτε καν να του επιτεθεί.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος

Γνωρίζοντας πλέον ότι ήρθε το τέλος του, ένα πράγμα θα του ζητήσει.

«Ασε με να πεθάνω με τον τρόπο που θέλω εγώ, Παύλο. Ασε με να πάω στη Ρέα μου όπως εγώ θέλω» και ο άντρας θα το σεβαστεί. Με αποφασιστικές κινήσεις, ο Φαρμάκης θα βγάλει το όπλο από το συρτάρι του γραφείου του, θα βάλει την κάννη στο στόμα του και έτσι απλά θα πατήσει τη σκανδάλη. Ο πυροβολισμός θα ηχήσει σε μεγάλη έκταση, δημιουργώντας ακόμα μία ανησυχία στους κατοίκους της Ανω Ποριάς…

 

Ο Ευθύμης έχει μαγνητοφωνήσει τον Μαθιό…

Η Καλλιόπη πηγαίνει στην επιχείρηση του Ευθύμη για να συναντήσει τον Βαγγέλη και να του ζητήσει να συνετίσει τον αδελφό του σε σχέση με την παραχώρηση της πατρότητας, όμως για κακή της τύχη θα πέσει πάνω στο αφεντικό του. Ο Φαρμάκης, αφού την κεράσει ένα ποτήρι από το νέο του κρασί, πάνω στην κουβέντα θα τη ρωτήσει πόσα ξέρει για τους γιους της και εκείνη χωρίς να το σκεφτεί θα απαντήσει με σιγουριά πως ξέρει τα πάντα.

Ο Ευθύμης τότε θα την αφοπλίσει ρωτώντας τη αν δηλαδή γνωρίζει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και για του λόγου του αληθές λίγο αργότερα θα βάλει στο κινητό του να παίξει η ηχογραφημένη ομολογία του. Η Καλλιόπη θα τον απειλήσει πως αν ποτέ χρησιμοποιήσει αυτό το υλικό θα τον κάψει ζωντανό, όμως ο Ευθύμης δεν φοβάται.

Ο Μαθιός θα μάθει την ύπουλη κίνηση του οινοπαραγωγού και με τη σειρά του θα την αποκαλύψει στη Βασιλική, η οποία θα νιώσει το τέλος να πλησιάζει…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *