Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ιουλία ομολογούν το έγκλημά τους

Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ιουλία ομολογούν το έγκλημά τους

Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ιουλία ομολογούν το έγκλημά τους

Η Μυρτάλη και η Ιουλία αποφασίζουν να πουν την αλήθεια, στην γη της ελιάς. Το ένοχό τους μυστικό τις πνίγει και δε μπορούν να λένε άλλα ψέματα στον αγαπημένο τους Ιάκωβο. Την ημέρα που όλη η οικογένεια Βρεττάκου ξεκίνησε το κυνήγι του θησαυρού, η Μυρτάλη και η Ιουλία προετοιμάστηκαν κατάλληλα, για την μεγάλη έκπληξη που θα αντιμετώπιζαν.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 101 , 102 , 103 , 104 , 105

Ο θησαυρός δεν υπήρχε. Ο Ισίδωρος άρχισε να φωνάζει, ενώ αργότερα ξεκίνησε να κατηγορεί το ίδιο του το παιδί. Ο Μάνος άφησε άθελά του να εννοηθεί πως εκείνος έκλεψε τον θησαυρό της οικογένειας. Η αλήθεια, όμως, είναι πολύ διαφορετική.

Η Μυρτάλη, η Ιουλία, ο Στέφανος και ο Κουράκος έσκαψαν νωρίτερα, παίρνοντας εκείνοι τον περίφημο θησαυρό στην γη της ελιάς. Ο σκοπός τους ήταν να μην υπάρξει κι άλλος καυγάς, ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Απαράβατος Όρος Της Βεντέτας Που Αποκαλύπτει Τον Φονιά

Θεία και ανιψιά, όμως, δεν αντέχουν άλλο αυτό το φορτίο. Ζητούν από τον Ιάκωβο να μιλήσουν και με βαθύ πόνο στη φωνή, εκμυστηρεύονται την αποτρόπαια πράξη τους. Ο Ιάκωβος πέφτει από τα σύννεφα. Πώς θα αντιδράσει; Θα καταλάβει τον πραγματικό σκοπό τους ή οι σχέσεις τους θα ψυχρανθούν;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *