Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική χάνεται στο πάτο της θάλασσας- Στάθης και Φίλιππος προσπαθούν να την σώσουν

 

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική χάνεται στο πάτο της θάλασσας- Στάθης και Φίλιππος προσπαθούν να την σώσουν

Ο Ισίδωρος οργανώνει δεξίωση στο σπίτι του.Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική χάνεται στο πάτο της θάλασσας- Στάθης και Φίλιππος προσπαθούν να την σώσουν

 

Παράλληλα όμως εκτυλίσσεται ληστεία σε χρηματαποστολή με ενορχηστρωτή το Δημοσθένη η οποία μετατρέπει την γιορτινή διάθεση σε αιματηρή ομηρία.

 

Το ποιοι θα βγουν ζωντανοί από αυτή την περιπέτεια είναι ένα μυστήριο.

 

Ο Στάθης από την άλλη ετοιμάζει εξόρμηση με τη βάρκα για ψάρεμα με τη νεολαία. Η ατμόσφαιρα είναι χαρούμενη κατά τη διάρκεια της βαρκάδας, σύντομα όμως τα γέλια θα διαδεχτούν ο πανικός και ο θρήνος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ανατροπή σοκ: Η φυγή της Ευτυχίας

Η Βασιλική πέφτει αναπάντεχα στη θάλασσα.Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική χάνεται στο πάτο της θάλασσας- Στάθης και Φίλιππος προσπαθούν να την σώσουν

Αρχικά όλοι νομίζουν πως η νεαρή κοπέλα τους κάνει πλάκα υποκρινόμενη ότι κινδυνεύει. Μέχρι ο Στάθης και ο Φίλιππος να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί η Βασιλική χάνεται στα νερά της θάλασσας. Χωρίς να διστάσουν ο πατέρας της και ο άντρας της βουτάνε για να την σώσουν.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Ντίνος-Μιράντα γίνονται ζευγάρι

Ωστόσο η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Κανείς δεν ξέρει αν οι δύο άντρες θα τα καταφέρουν ή αν η Βασιλική θα χάσει τη ζωή της με τραγικό τρόπο βυθίζοντας στο πένθος στην οικογένεια της και αφήνοντας ορφανή την κορούλα της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *