Σασμός – Σοκ: Η Καλλιόπη πνίγει τη Βασιλική

 

https://youfly.com/tileorasi/sasmos-sok-i-kalliopi-pnigei-ti-vasiliki/

Σασμός – Σοκ: Η Καλλιόπη πνίγει τη Βασιλική

Μία σκηνή στο φινάλε της σειράς, που θα κόψει την ανάσα… Πολλοί αναρωτιούνται εάν τελικά η Καλλιόπη σκοτώνει τη Βασιλική, όπως αναγράφεται στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη “Σασμός”. Μπορεί οι συντελεστές να παραδέχτηκαν πως αυτό δε θα συμβεί, όμως κάποια πράγματα αλλάζουν στη συνέχεια.

Η Βασιλική συγχωρεί τον Μαθιό και υπόσχεται να τον προστατέψει από την αστυνομία. Οι δυο τους παλεύουν να κάνουν μια νέα αρχή, με τις σκιές του παρελθόντος να τους σκεπάζουν…

Οι μέρες περνούν και η κατάσταση χειροτερεύει. Η Βασιλική, εκτός από τον Μαθιό, προσπαθεί να βοηθήσει και τη Νάντια, η οποία υποφέρει. Ο μόνος τρόπος για να σώσει αυτό το κορίτσι, είναι να ζητήσει τη βοήθεια του Φραγκιαδάκη.

Διαβάστε Επίσης  Άσε μας ρε μαμά Επεισόδια 31-32-33, ο Θωμάς εντυπωσιάζει τη Ρωξάνη

 

Η στιγμή του πνιγμού

Σύμφωνα με το MYtv, η Βασιλική πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να ζητήσει τη βοήθεια του Αντώνη, για να προστατεύσουν την Νάντια. Ο Μαθιός την παρακολουθεί και τρέμει στην ιδέα πως η Βασιλική θα τον προδώσει!

Σαστισμένος, πηγαίνει στην μητέρα του με σκυμμένο το κεφάλι: “Αυτό ήταν μάνα, θα με καταδώσει. Πάει στην αστυνομία”, της λέει βουρκωμένος. Η Καλλιόπη δε μπορεί να το δεχτεί, δε μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της θα μπει φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη διαλύει την Ιουλία, πριν το τέλος

Έτσι, τρέχει να προλάβει τη Βασιλική, για να της δώσει ένα μάθημα. Λίγο πριν η Βασιλική μπει στο αστυνομικό τμήμα, η Καλλιόπη ορμά και την πνίγει, στη σειρά Σασμός! “Αυτά τα χέρια θα σε σκοτώσουν!”, της φωνάζει.

Η αγωνία κορυφώνεται.. Κάπου εκεί τελειώνει και η δεύτερη σεζόν.

Άραγε, θα επιβιώσει η Βασιλική;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *