Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έτσι θα σκοτώσει ο Αλέξης την Μυρτάλη

Πολλοί αναρωτιούνται με ποιον τρόπο ο Αλέξης θα σκοτώσει την Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Πάνω σε μια μεγάλη ένταση, ο νεαρός θα ξεπεράσει τα όρια και θα πάρει τη ζωή της αγαπημένης του.

Εκείνη, θα πέσει νεκρή στο έδαφος, μη μπορώντας άλλο να αμυνθεί. Όλα θα ξεκινήσουν, όταν ο Αλέξης μάθει για το ταξίδι της στην Ελβετία. Η Μυρτάλη, προκειμένου να τον κρατήσει σε απόσταση και σε καταστολή, του ρίχνει ηρεμιστικά στο τσάι.

Ο Αλέξης το αντιλαμβάνεται και την χτυπά για δεύτερη φορά άσχημα, αφήνοντάς την αιμόφυρτη στο έδαφος. Οι μέρες περνούν και η Μυρτάλη αισθάνεται πως δεν αντέχει άλλο. Φοβισμένη να μιλήσει, παίρνει την απόφαση μόνη της..

Λίγο πριν φύγει, ο Αλέξης της ορμά και ξεκινά η μάχη. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, η Μυρτάλη παίρνει το όπλο και απειλεί να τον σκοτώσει. Με μια κίνηση ο Αλέξης αρπάζει το όπλο και σκοτώνει ο ίδιος την Μυρτάλη, στην γη της ελιάς.

Μόλις συνειδητοποιεί τι έκανε, κλαίει πάνω από το πτώμα της, με λυγμούς. Μετανιωμένος για τη φρικτή του πράξη, ικετεύει για βοήθεια, μήπως και η Μυρτάλη σωθεί. Μάταια, όμως… Ο Αλέξης την έχει πυροβολήσει εν ψυχρώ και έχει αφαιρέσει έτσι άδοξα τη ζωή της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *