Μαύρο Ρόδο: Κύρα και Θέμης βάζουν κοριό στην Αλεξία

 

Μαύρο Ρόδο: Κύρα και Θέμης βάζουν κοριό στην Αλεξία

Μαύρο Ρόδο: Κύρα και Θέμης βάζουν κοριό στην Αλεξία

 

Μια ανάσα πριν από το μεγάλο φινάλε της δραματικής σειράς, Μαύρο Ρόδο που προβάλλεται αυτή συχνότητα του MEGA, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και άκρως ανατρεπτικές.

 

Η Κύρα επιστρέφει ολοζώντανη και μαζί με τον Θέμη προσπαθούν να εξοντώσουν τον Βίκο, ο οποίος ζητάει βοήθεια από τη μητέρα του.

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ο Βίκος προσπαθεί να σκοτώσει τον Καστρινό, θέτοντας σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο. Μέσω του Φρέντι τον δηλητηριάζει, όμως το σχέδιο του δεν ολοκληρώνεται όπως είχε φανταστεί. Κι αυτό γιατί ο Θέμης, αφού κάνει εξετάσεις μαθαίνει από τον γιατρό του, ότι κάποιος τον έχει δηλητηριάσει και από κείνη τη στιγμή, ανοίγει ο δρόμος, για να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του νέου του υπαλλήλου.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Η Όλγα δεμένη σε μια αποθήκη

Ο Θέμης όπως θα δούμε, συνειδητοποιεί ότι την πάτησε σαν πρωτάρης και βάζει στο στόχαστρο της αστυνομίας τον Φρέντι, τον άνθρωπο που φύτεψε στο πλάι το Βίκος. Οι αρχές αναζητούν το σήμα του κινητού του νεαρού και σύντομα καταφέρνουν και τον εντοπίζουν. Την ίδια στιγμή μια συγκλονιστική εμφάνιση σοκάρει τη ζωή της οικογένειας Καστρινού.

Η Κύρα επιστρέφει αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση. Η γυναίκα λέει όλη την αλήθεια στο γαμπρό της, για το τι συνέβη όλο αυτό το διάστημα και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να απαλλαγούν μια για πάντα από την παρουσία του Βίκου.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος στέλνει ραβασάκι στην Ελισάβετ

Στο μεταξύ ο Φρέντι πέφτει στα χέρια της αστυνομίας, όμως κρατάει έναν άσσο στο μανίκι του και διαμηνύει ότι επιθυμεί να ανταλλάξει την ελευθερία του, με μια πολύτιμη πληροφορία που έχει για τον Βίκο, η οποία ενδιαφέρει τον Γιαννίκο και τον Καστρινό.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό My TV, ο Θέμης και η Κύρα προχωρούν το σχέδιο τους, για να ξεσκεπάσουν τον Βίκο τοποθετώντας κοριό στην Αλεξία για να παρακολουθούν τις κινήσεις της, όντας σίγουρη ότι σκοπεύει να τον συναντήσει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *