Έρωτας Φυγάς: Φόβος να πιάσει ο Ιάσονας την Μαργέτα στα πράσα

 

 

Έρωτας Φυγάς: Φόβος να πιάσει ο Ιάσονας την Μαργέτα στα πράσα

 

Καθηλωτικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια στον Έρωτα Φυγά, αφού ο Στέφανος φοβάται μήπως ο Ιάσονας πιάσει την Μαργέτα και αποκαλυφθεί η κρυψώνα της.Έρωτας Φυγάς: Φόβος να πιάσει ο Ιάσονας την Μαργέτα στα πράσα

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, θα δούμε τον Ιάσονα να κατακρεουργείται, καθώς ανακαλύπτει ότι ένας κοινός λογαριασμός που είχε με τη μητέρα του, Μαργέτα, έχει σχεδόν αδειάσει και αγνοώντας φυσικά πως η Μαργέτα είναι ζωντανή στρέφεται εξαγριωμένος στον Στέφανο, θεωρώντας ότι αυτός σφετερίστηκε τα χρήματα.

 

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα σε πάρω μαζί μου στον πάτο! Σκάσε!

Δε σκέφτεται καθαρά και βλέποντας τον έτσι η Ουρανία προσπαθεί να τον ηρεμήσει αλλά δεν τα καταφέρνει.

Η ίδια η Μαργέτα στο μεταξύ συνεχίζει να κρύβεται στην Αθήνα κυριευμένη από φόβο την ώρα που πίσω στο Κιάρι όλοι ετοιμάζονται να τιμήσουν την μνήμη της στο μνημόσυνο της.Έρωτας Φυγάς: Φόβος να πιάσει ο Ιάσονας την Μαργέτα στα πράσα

Ο Ιάσονας από την πλευρά του συνεχίζει να μεθοδεύει την φυγή του μαζί με την Αλεξάνδρα και τα παιδιά στην Αμερική, προσπαθώντας να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρήματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Έτσι «παντρεύονται» παλιός και νέος κύκλος

Ταυτόχρονα ξέρει πως πρέπει να επισκευάσει και τις ζημιές που έχουν γίνει στο Κιάρι και η σκέψη του τον οδηγεί στο σπίτι του στην Κηφισιά. Ο Στέφανος τρομοκρατείται γιατί φοβάται πως ο Ιάσωνας θα ξεσκεπάσει άθελά του την κρυψώνα της Μαργέτας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *