Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βρίσκει τη Μαρία νεκρή και ουρλιάζει

Η Ασπασία καταφέρνει να ξεπεράσει τον κίνδυνο και επιστρέφει στο σπίτι της ασφαλής. Ο Δημοσθένης της δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο και της εκφράζει για πρώτη φορά μετά από καιρό πόσο την αγαπάει. Μάλιστα αποφασίζουν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στον γάμο τους.

Μπορεί όμως στην Ασπασία να άλλαξε συμπεριφορά, δεν ισχύει το ίδιο για τις παράνομες δουλειές του, καθώς οργανώνει μεγάλο «χτύπημα» στη Μάνη και συγκεκριμένα σε μια χρηματαποστολή προσπαθώντας να συντονίσει κάθε λεπτομέρεια.

Διαβάστε Επίσης  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9-10-11

Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος οργανώνει δεξίωση στο σπίτι του, αλλά η ληστεία στη χρηματαποστολή δεν εξελίσσεται καλά και η γιορτινή διάθεση στους Βρεττάκους μετατρέπεται σε μια αιματηρή ομηρία. Όλη η οικογένεια και οι καλεσμένοι θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο και τη νέα σεζόν τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για κανέναν!

Κι ενώ οι Βρεττάκοι έχουν το κάλεσμα, που όπως προαναφέραμε καταλήγει σε τραγωδία, η Αθηνά δεν βρίσκεται εκεί καθώς τηλεφωνεί συνεχώς στη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντά. Η ίδια ανησυχεί μήπως έχει πάθει κάτι και παίρνει το αμάξι να φύγει για το Σούνιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Καυτές βραδιές για Στάθη και Εύα στην Καρδαμύλη

Όταν φτάνει εκεί οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί, καθώς βρίσκει τη μητέρα της νεκρή! Η Αθηνά χάνει το μοναδικό στήριγμα της ζωής της και ο πόνος της είναι ανείπωτος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *