Η Παραλία – ΕΡΤ: Το πρώτο τρέιλερ κόβει την ανάσα

Η Παραλία – ΕΡΤ: Το πρώτο τρέιλερ κόβει την ανάσαΤο πρώτο συγκλονιστικό τρέιλερ της νέας σειράς “Η Παραλία”, είναι γεγονός! Το μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο “Το Κορίτσι με το σαλιγκάρι” ζωντανεύει στην μικρή οθόνη, για να μας ταξιδέψει σε μια παραλία… μοναδική!Η Παραλία – ΕΡΤ: Το πρώτο τρέιλερ κόβει την ανάσα

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Μάταλα, στο μοναδικό κοινόβιο χίπις από όλο τον κόσμο, αναβιώνοντας μια ιστορία που δεν υπήρχε προηγούμενη καταγραφή της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πότε θα προβληθεί η κηδεία της Μυρτάλης;

Παράφοροι έρωτες, έγκλημα, μυστήριο, μουσικές, πάρτι, ελευθερία, χορός, μια ατελείωτη παγκοσμίου φήμης παραλία και κρυμμένα μυστικά και έθιμα της Κρήτης, δημιουργούν ένα πρωτότυπο χαρμάνι που θα συνεπάρει το κοινό και ειδικά την νεολαία που θα βρει στην παραλία αυτή το στέκι της.

Εκεί, η πρωταγωνίστρια μας, Δανάη Μιχαλάκη, θα ζήσει τη δική της περιπέτεια. Όλα αλλάζουν ριζικά στη ζωή της, από την μια στιγμή στην άλλη.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 64, 65, 66

Στο τρέιλερ της νέας σειράς “Η Παραλία”, βλέπουμε την Δανάη να ζει το απόλυτο όνειρο στην Κρήτη. Πλάι της θα δούμε τον Δημήτρη Μοθωναίο, τον Γιώργο Μιχαλάκη, τον Κώστα Νικούλι, τον Μάκη Παπαδημητρίου και πολλούς ακόμη αξιόλογους ηθοποιούς. Η Παραλία – ΕΡΤ: Το πρώτο τρέιλερ κόβει την ανάσα

Απολαύστε το τρέιλερ της νέας σειράς “Η Παραλία”:

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *