Έρωτας Φυγάς: Το μέλλον της μικρής Μαρίνας στη σειρά

 

Έρωτας Φυγάς: Το μέλλον της μικρής Μαρίνας στη σειρά

Το βασανισμένο αυτό πλασματάκι, βρήκε προστασία στην αγκαλιά της Γεωργίας, η οποία αποφάσισε να την μεγαλώσει σαν παιδί της.Έρωτας Φυγάς: Το μέλλον της μικρής Μαρίνας στη σειρά

 

Όμως, το μέλλον της Μαρίνας προβλέπεται δύσκολο, στον Έρωτα Φυγά.

 

Η Γεωργία κάνει τα πάντα, για να πάρει την κηδεμονία του παιδιού. Δίπλα της σε αυτό είναο ο Στρατής, ο οποίος, αν και διστακτικός στην αρχή, κατάφερε να αγαπήσει το μικρό αυτό κοριτσάκι, σα να είναι δικό του.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο Ντίνος συλλαμβάνεται την ημέρα των εγκαινίων

Οι διαδικασίες ξεκινούν και η υιοθεσία εγκρίνεται! Η Γεωργία είναι κι επίσημα η μητέρα της μικρής Μαρίνας στα χαρτιά και η χαρά της είναι απερίγραπτη. Μόνο που.. τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο ρόδινα, όσο θα ήθελε η οικογένεια.

Το μέλλον της μικρής Μαρίνας προβλέπεται γεμάτο προβλήματα κι εντάσεις, στον Έρωτα Φυγά. Ο πατέρας της κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι τρομακτικά επικίνδυνος. Είναι ένας άνθρωπος αδίστακτος και μπλεγμένος…

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα – Όσα θα δούμε

Πολύ σύντομα, θα χτυπήσει την πόρτα της Γεωργίας και του Στρατή και θα ζητήσει πίσω το παιδί του. Μόλις ανακαλύψει πως βρίσκεται στα χέρια τους, θα κάνει τη ζωή τους κόλαση, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *