Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ,18 ,19

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ,18 ,19Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος :13 , 14 , 15 , 16 , 17  ,18 ,19 . Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA . Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ,18 ,19

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 13 στις ο1/10/2022
Επεισόδιο 13
Σάββατο

Η Ράινα αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο χωριό και συστήνεται στον Στάθη και την Αρετή. Η Αντιγόνη εκμυστηρεύεται στην Ισμήνη ότι ζηλεύει τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει δημιουργήσει με τη μικρή Αγγελική. Την ίδια ώρα, η Αγγελική εκφράζει την αγάπη της στον Μάνο και σταδιακά δείχνει ότι νιώθει μέλος της οικογένειας.

Οι καταθέσεις της Μαργαρίτας και της Μαρίας συγκινούν το ακροατήριο αλλά και την ίδια την Αθηνά. Η Άννα και ο Λεωνίδας καταφέρνουν να απομονωθούν στο σπίτι της Ευτυχίας, αλλά η βραδιά δεν θα κυλήσει όπως σχεδίαζαν. Την ίδια απογοήτευση νιώθει και η Μυρτάλη, η οποία συνεχίζει να αισθάνεται παραμελημένη από τον Χρήστο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 14 στις 02/10/2022
Επεισόδιο 14- 15 α
Κυριακή

Το ηθικό της Αθηνάς πέφτει συνεχώς, καθώς οι συγκρατούμενές της τής κάνουν τη ζωή στη φυλακή μαρτύριο. Παρά τις πολιτικές τους διαφορές, ο Άρης με τον Χρήστο αναπτύσσουν μια φιλία που δείχνει ότι θα αντέξει στον χρόνο.

Οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς μεγαλώνουν. Η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση. Η Ισμήνη δεν δίνει στον Κωνσταντίνο τη δεύτερη ευκαιρία που της ζητά.

Ο Θανάσης βγαίνει ξανά για καφέ με την Αναστασία και της δείχνει πόσο έχει μετανιώσει που την παράτησε τότε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Ισίδωρο και σε μία αυθόρμητη στιγμή είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Αγγελική ότι είναι κόρη της. Ο Γιώργης δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Οι εντάσεις στη φυλακή συνεχίζονται και μια κρατούμενη μαχαιρώνει την Αθηνά.

Στο σπίτι των Βρεττάκων η Αγγελική σκορπίζει άφθονα χαμόγελα με την παιδική της αφέλεια, ενώ η Αντιγόνη καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει μια θέση στη ζωή της. Ο τραυματισμός της Αθηνάς προκαλεί έντονη ανησυχία στον Λυκούργο και τη Μαργαρίτα, οι οποίοι αποφασίζουν να μην το πουν στη Μαρία. Ο Χρήστος παραξενεύεται από την απόμακρη συμπεριφορά του Αλέξη, ενώ σύντομα θα τον βρει να κολυμπάει στην πισίνα της Μυρτάλης μαζί της

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Νικηφόρος έτοιμος να πυροβολήσει τη μάνα του

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 15 στις 02/10/2022
Επεισόδιο 15 β
Δευτέρα

Η Ασπασία σε συνεργασία με την Αρετή θα καταφέρει να ρίξει ένα μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής, ελπίζοντας σε ένα θαύμα, να την χωρίσουν από τον Φίλιππο. Η Αθήνα επιστρέφει στις φυλακές όπου παρά τον τραυματισμό της το κλίμα παραμένει εχθρικό.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος :13 , 14 , 15 , 16 , 17  ,18 ,19 . Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 16 στις 4/10/2022
Επεισόδιο 16
Τρίτη

Ο Χρήστος ρώτα την Μυρτάλη για την σχέση της με τον Αλέξη και εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι δε συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Η Βασιλική παθαίνει δηλητηρίαση από φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία και η Αρετή γίνεται έξαλλη με τη Χρυσούλα.

Ο Θανάσης δίνει ψεύτικες ερωτικές υποσχέσεις στην Αναστασία και την Αρετή ενώ διατηρεί ερωτική σχέση και με μία γυναίκα από την Αθήνα. Οι φρουροί της φυλακής μπαίνουν στο κελί της Αθηνάς και βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω απ’ το στρώμα της. Αργότερα η διευθύντρια της φυλακής την ενημερώνει ότι θα τιμωρηθεί γι’ αυτό ενώ η Αθηνά ορκίζεται πως δεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε εκεί.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 17 στις 5/10/2022
Επεισόδιο 17
Τετάρτη

Οι εντάσεις ανάμεσα στην Εύα και τον Στάθη συνεχίζονται. Η δίκη αρχίζει ξανά κι Αθήνα απολογείται μπροστά στους δικαστές και τους ενόρκους προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητα της.

Η Ιουλία κάνει ιππασία και ο Στάθης την παρατηρεί από απόσταση αναπολώντας το παρελθόν τους. Η ζήλια της Αντιγόνης ως προς τη Μαρίνα και την σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική προβληματίζει και στενοχωρεί τον Ισίδωρο.

Η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους έχοντας στο μυαλό της διαρκώς τον Στάθη, όπως όλα δείχνουν οι δύο πρώην είναι έτοιμοι να γίνουν ξανά ζευγάρι μιας και η φλόγα της αγάπης τους δεν έσβησε ποτέ.Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ,18 ,19

Διαβάστε Επίσης  H Μάγισσα: Γερακίνα και Κυπριανή γίνονται μια γροθιά

Από την άλλη η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για την Ράινά που θα ξαφνιάσει τον Λυκούργο. Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη με την Ευτυχία να μιλάνε και υποπτεύεται πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Αμέσως πηγαίνει στην Μαρίνα και της το λέει πως ο Κουράκος μιλούσε με την Ευτυχία.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 18 στις 6/10/2022
Επεισόδιο 18
Πέμπτη

Ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξανά μιλήσουν. Η Άννα σκέφτεται να προχωρήσει στη συγκατοίκηση με το Λεωνίδα αλλά ο Αποστολης αρνείται να δεχτεί το Λεωνίδα στο σπίτι τους . Η φίλη της Στέλλας η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη αλλά τα νέα που μοιράζεται με την Χάιδω δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Ο Μάνος ανακοινώνει στην Μαργαρίτα πως θα την προσλάβει δίνοντας έτσι μια οικονομική ανάσα. Η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωσταντίνο και την Ισμήνη .Η Εύα αναλαμβάνει μία νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα…Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ,18 ,19

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ,18 ,19

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 19  στις 7/10/2022

Επεισόδιο 19

Παρασκευή 

Η Αλκμήνη εξηγεί στον Κωσταντίνο το σχέδιο που έχει καταστρώσει πίσω από τις από την πλάτη της Ισμήνης εκείνος όμως είναι επιφυλακτικός, γιατί ξέρει ότι παίζει με τη φωτιά και φοβάται μήπως αυτή η κίνηση του φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Η  Χάιδω προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για  μια σοβαρή επέμβαση που χρειάζεται να κάνει η Κατερίνα στην Ιαπωνία.

Η Ιουλία ρώτα τον Γιώργη αν είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα.. η Αθηνά περνά ώρες αγωνίας καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει η αγόρευση του εισαγγελέα και της πολιτικής αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *