Παγιδευμένοι: Της μιλά για την μαρτυρική ζωή της και αυτή λυγίζει

 

Παγιδευμένοι: Της μιλά για την μαρτυρική ζωή της και αυτή λυγίζει

Η σειρά Παγιδευμένοι εξακολουθεί να προσφέρει έντονο σασπένς στο τηλεοπτικό κοινό που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το σίριαλ.Παγιδευμένοι: Της μιλά για την μαρτυρική ζωή της και αυτή λυγίζει

 

Άλλωστε, οι ανατροπές είναι συνεχείς με αποτέλεσμα η αγωνία να χτυπάει κόκκινο.

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που θα υπάρξουν θα παίξει για μία ακόμη φορά ο Γεράσιμος. Ενώ η ατμόσφαιρα παραμένει βαριά στο σπίτι της οικογένειας Μαρκέτου, ο παππούς είναι αποφασισμένος να αναλάβει δράση. Και ζητάει από τους ανθρώπους του να βρουν τον Άκη. Είναι σίγουρος ότι αυτός κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Λουκά.

Μόλις οι μπράβοι του Γεράσιμου εντοπίζουν τον Άκη, εκείνος πανικοβάλλεται και προσπαθεί να ξεφύγει. Δεν θα τα καταφέρει όμως. Οι άνθρωποι του Γεράσιμου τον πιάνουν και τον μεταφέρουν σηκωτό στο μαγαζί του παππού.

Ο Άκης καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολα για εκείνον, αλλά ξαφνικά εμφανίζεται στο μαγαζί ο Δημήτρης. Ο οποίος απαιτεί από τον παππού να αφήσει τον Άκη ελεύθερο, ενώ έξω βρίσκονται ο Ανδρέας με τον Σταύρο. Ο Γεράσιμος υπακούει και ο Άκης φεύγει… ατσαλάκωτος μην μπορώντας να πιστέψει τη μεγάλη τύχη του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αναστασία: «Παίζεις με μένα και την Αρετή, φτου σου»

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ή μήπως πέφτει στην παγίδα που του έστησαν παππούς και εγγονός; Όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο που σκαρφίστηκαν ο Γεράσιμος με τον Δημήτρη, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον Άκη.

Στόχος τους είναι τώρα να έχουν από κοντά τον νεαρό, μέχρι να κάνει το μοιραίο λάθος. Και να αποδειχθεί ότι εκείνος είναι τελικά ο δολοφόνος. Την ίδια στιγμή ο Αλέκος μαθαίνει εμβρόντητος ότι η Υβόννη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Πάει να της μιλήσει και την βρίσκει με μία δημοσιογράφο, στην οποία δίνει συνέντευξη για την μαρτυρική ζωή που πέρασε στο πλευρό του και αυτή λυγίζει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Στο φως το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή

Πλέον όλα γύρω του αρχίζουν να καταρρέουν και αυτή είναι μόνο η αρχή. Η Κατερίνα ειδοποιεί την Άννα πως ο Μάρκος θέλει να της μιλήσει. Και αυτός της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον πατέρα της. Πώς ο Χατζής θέλησε να εκδικηθεί τον Θοδωρή και ότι ο Άκης ύστερα από εντολή του Άγγελου, ακολούθησε τον πατέρα της και τον Θοδωρή στην αποθήκη.

Ο Άκης τελικά σκότωσε τον Κοσμά και έθαψε το πτώμα. Η Άννα τον ρώτα αν μπορούν να το αποδείξουν και ο Μάρκος της λέει για το κινητό του Άκη που βρίσκεται στο γραφείο του Αλέκου. Για το ίδιο κινητό μιλάει και ο Γεράσιμος στον Δημήτρη, λέγοντάς του πως κρύβει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητα του Θοδωρή.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *