Γη της ελιάς, ο Φίλιππος παραδίδεται και γυρίζει την πλάτη στη Χάιδω

Γη της ελιάς, ο Φίλιππος παραδίδεται και γυρίζει την πλάτη στη Χάιδω

Οι εξελίξεις τρέχουν στα επόμενα επεισόδια στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της ελιάς. Η περιουσία του Ισίδωρου απειλείται καθώς η Μυρτάλη δεν πρόκειται να αφήσει όσα της ανήκουν. Έτσι, συναντά τον Ιάκωβο και μαζί προσπαθούν να καταλάβουν ποιος έβαλε χέρι στη διαθήκη του Ιπποκράτη και την αποκλήρωσε.

O Στάθης κατηγορεί τη Χάιδω

O Στάθης μετά από τα δεινά που τον βρήκαν κατηγορεί τη Χάιδω για όσα έχει πάθει η οικογένειά του και όλα δείχνουν πως ένας νέος κύκλος αίματος μόλις άνοιξε. Η Χάιδω, η οποία ήθελε να τον δει να υποφέρει, δεν μπορεί να χαρεί καθώς ο Φίλιππος δεν θέλει ούτε να τη δει. Η ίδια βρίσκει παρηγοριά στον Λυκούργο, που αποτελεί πάντοτε στήριγμά της και του ζητά απεγνωσμένα να πείσει τον Φίλιππο να γυρίσει πίσω.

Για τον ίδιο σκοπό παλεύει κι η Μαργαρίτα, αλλά Ο Φίλιππος δείχνει να έχει κάτι άλλο κατά νου. Ο γιος της Χάιδως, ο οποίος επιτέθηκε στον Στέφανο, παραδίδεται στην αστυνομία για την πράξη του.

Αστυνόμε, ήρθα να παραδοθώ. Εγώ πυροβόλησα τον περασμένο Σεπτέμβρη τον Στέφανο Καπερνάρο!

Η Χάιδω παρακαλεί τον Λυκούργο να αναλάβει την υπεράσπιση του γιου της, ενώ παλεύει να καλύψει το κενό ανάμεσα σε εκείνη και τον Φίλιππο, ο οποίος της δείχνει ξεκάθαρα πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Μαθιός: «Μάνα είσαι τρελή; Θα μας σκοτώσεις όλους»

ΧΑΙΔΩ: Γιατί παραδόθηκες; Για να με τιμωρήσεις;

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Για να γλιτώσω από τις τύψεις! Γιατί δεν είμαι δολοφόνος, όσο κι αν με πίεσες να γίνω! Θα πληρώσω για αυτό που έκανα λοιπόν, για να μπορέσω να ησυχάσω και να προχωρήσω τη ζωή μου! Παράτησα τα πάντα για να σου σταθώ κι εσύ έβλεπες μόνο την εκδίκηση! Μείνε τώρα με το μίσος και παράτα με! Άστο μάνα, άδικα ήρθες ως εδώ. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε!

Ο Στάθης είναι έτοιμος να αρπάξει την καραμπίνα του θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τον πυροβολισμό του Στέφανου. Ο γιος του όμως προτιμά μια λύση συμβιβασμού για τις δύο οικογένειες.

Ο Στέφανος πλησιάζει τη Χάιδω και της προτείνει να βάλουν ένα τέλος στην έχθρα. Η απάντησή της δεν είναι αυτή που περίμενε και πλέον τα πράγματα γίνονται χειρότερα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η Χάιδω επισκέπτεται τον Φίλιππο στο κρατητήριο κι αυτός την αντιμετωπίζει εχθρικά. Ο Λυκούργος, ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση όπως μπορεί, στέκεται δίπλα στον Φίλιππο τη στιγμή της απολογίας του.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: Ο Αστέρης προσπαθεί να πει στην Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό

Η ΑΡΕΤΗ «ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ» ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ

Ο γιατρός δεν μιλά ευθέως στην Αρετή και η οικογένεια Καπερνάρου δεν ξέρει αν πρέπει να της πει όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της. Ο Στέφανος ρωτά τον Στάθη πότε θα φύγει από το σπίτι για να ζήσει τον έρωτά του με την Ιουλία. Η Βασιλική παραιτείται από το ανθοπωλείο για να μπορεί να φροντίζει μητέρα της. Οι ενοχές πνίγουν τον Στάθη, ο οποίος ζητά από την Ιουλία να χωρίσουν οριστικά.

Η Αρετή παλεύει με το πρόβλημα της υγείας της αλλά και με τις τύψεις της για τη την συμμετοχή της στο τροχαίο. Η Μυρτάλη την επισκέπτεται στο νοσοκομείο, αλλά η Αρετή, που δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την αναπηρία της, εξακολουθεί να κρατά την ίδια σκληρή στάση απέναντί της, φέρνοντας τον Στέφανο σε δύσκολη θέση. Αργότερα, η Αρετή «ανακρίνει» τον Στάθη απαιτώντας να μάθει όλη την αλήθεια για τη σχέση του με την Ιουλία και του ανακοινώνει ότι θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί υπό όρους. Η Αρετή βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα προχωρήσει στην επέμβαση που θα τη βοηθήσει να ξαναπερπατήσει.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *