Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή συμμαχεί με τον Μιλτιάδη για να τελειώσει τους Στεφαναίους

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή συμμαχεί με τον Μιλτιάδη για να τελειώσει τους Στεφαναίους

Ο Μιλτιάδης και η Αρετή πρόκειται να μας απασχολήσουν πολύ, στην συνέχεια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή συμμαχεί με τον Μιλτιάδη για να τελειώσει τους Στεφαναίους

 

Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά, καθώς τους ενώνει η ίδια επιθυμία: Να καταστρέψουν την οικογένεια των Στεφαναίων!

 

Φαίνεται πως πίσω από το αγγελικό πρόσωπο του Μιλτιάδη, κρύβεται ένα πολύ σατανικό. Ο Μιλτιάδης έχει απωθημένα από την οικογένεια της Χάιδως. Θέλει να τους καταστρέψει όλους, όπως έκαναν εκείνοι στη δική του οικογένεια!Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή συμμαχεί με τον Μιλτιάδη για να τελειώσει τους Στεφαναίους

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι: Με φόνους θα ξεκινήσει ο β’ κύκλος

Μία βεντέτα που κρατάει χρόνια συνδέει τις δύο πλευρές, όμως η Χάιδω δε το γνωρίζει. Ο Μιλτιάδης είναι ένα βήμα πριν τα τινάξει όλα στον αέρα, αγνοώντας τις συνέπειες. Στόχος του είναι να διεκδικήσει -για αρχή- την Βασιλική. Εκείνη, όμως, δε τον βοηθάει ιδιαίτερα.

Η Αρετή σύμφωνα με το youfly.com είναι η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Έτσι, ο Μιλτιάδης την επισκέπτεται στο μαγαζί και την ρωτάει διάφορα για τους Στεφανέους. Η Αρετή, ανοιχτό βιβλίο, δίνει πληροφορίες στον Μιλτιάδη που δε θα έπρεπε να δώσει, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Κομάντα και δράκοι, επεισόδιο 4 – 17/10/21: Η Αρπαγή

Άθελά της η Αρετή συμμαχεί μαζί του, χωρίς να καταλαβαίνει ότι βάζει σε κίνδυνο και την ίδια της την κόρη! Ο Μιλτιάδης δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα.

Θα πετύχει τον σκοπό του;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *