Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Απίστευτο! Η Άννα Καίει Το Αυτοκίνητο Του Δημήτρη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Απίστευτο! Η Άννα Καίει Το Αυτοκίνητο Του ΔημήτρηΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης θα βρει το αυτοκίνητο του σε άσχημη κατάσταση, στην γη της ελιάς. Ο πανικός θα σκορπιστεί, με την οργή του να ξεχειλίζει. Το σοκ θα είναι τεράστιο, με τον πρωταγωνιστή να βγαίνει εκτός εαυτού.

     Η Γη της Ελιάς Spoiler: Απίστευτο! Η Άννα καίει το αυτοκίνητο του Δημήτρη

Όσο ζει τον έρωτά του με την Αντιγόνη, η Άννα καραδοκεί. Βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα πιο μπροστά από εκείνον. Έχει υποσχεθεί στον εαυτό της πως θα τον κάνει να πονέσει, όπως πόνεσε εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα θα πάρει κάποιο μάθημα στη ζωή της

Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη κάνει όνειρα. Είναι ενθουσιασμένη με τον Δημήτρη και του ζητάει να γνωρίζει την μητέρα του, την Αθηνά. Ο Δημήτρης παγώνει, καθώς συνειδητοποιεί πως όλα προχωρούν πάρα πολύ γρήγορα.

Φυσικά, δε τον ενδιαφέρει. Είναι θαμπωμένος από την Αντιγόνη, με αποτέλεσμα να μη βλέπει γύρω του την απόλυτη καταστροφή. Όσο ο Δημήτρης ζει τον απόλυτο έρωτα, το αμάξι του καίγεται, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Πέμη Ζούνη – Σταύρος Ζαλμάς ανατρέπουν τα spoilers

Πίσω από αυτό βρίσκεται η Άννα, η οποία δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Αν δε δει τον Δημήτρη να υποφέρει, δε θα ησυχάσει. Ο πρωταγωνιστής βλέπει το αυτοκίνητό του να έχει μετατραπεί σε στάχτη και εξοργίζεται. Εννοείται πως το μυαλό του πηγαίνει στην Άννα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *