Παγιδευμένοι: Είμαι η Άννα η γυναίκα που ερωτεύτηκες για το πείσμα της

 

Παγιδευμένοι: Είμαι η Άννα η γυναίκα που ερωτεύτηκες για το πείσμα της

Η Άννα είναι σοκαρισμένη με τις αποκαλύψεις του Μάρκου και φυσικά δε σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.Παγιδευμένοι: Είμαι η Άννα η γυναίκα που ερωτεύτηκες για το πείσμα της

 

Την επόμενη μέρα βγαίνοντας απ’ το σπίτι, βρίσκει τον Δημήτρη να την περιμένει.

“Υπάρχει κάτι που θέλεις να μου πεις, κάτι που πρέπει να ξέρω;” την ρώτα. Εκείνη δεν του απαντά, μπαίνει στο αυτοκίνητο του και του ζητάει να την πάει στον Σταύρο και στον Ανδρέα.

Λίγο αργότερα τους αποκαλύπτει όσα της είπε ο Μάρκος. “Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε από τον Άκη, με εντολή του Άγγελου. Αυτός του είπε να τελειώσει τη δουλειά”, τους λέει και τους εξηγεί, ότι το ομολόγησε ο ίδιος στον Αλέκο. Ο Δημήτρης την ρωτά αν υπάρχουν αποδείξεις. Εκείνη τους εξηγεί ότι ίσως υπάρχει κάποιο σημαντικό στοιχείο στο κινητό του Άκη το οποίο δυστυχώς βρίσκεται στα χέρια του Αλέκου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γάμος έκπληξη στον νέο κύκλο

Γρήγορα όλοι συνειδητοποιούν ότι τα χέρια τους είναι δεμένα, αφού χρειάζονται κάτι τρανταχτό, προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν στην σύλληψη του Αλέκου. Την ίδια στιγμή ο Άκης πηγαίνει στον πρώην συνεργάτη του, που τώρα είναι οδηγός του Αλέκου και ζητά την βοήθεια του για να βρει το κινητό. Εκείνος βέβαια έπειτα απ’ όλα αυτά που έχουν συμβεί, δεν θέλει να ξανά μπλέξεις μαζί του και έτσι ενημερώνει αμέσως το αφεντικό του.

Μετά το εξώδικο της Υβόνης, για το διαζύγιο, ο Αλέκος βρίσκεται σε πανικό. Ακόμα πιο έξαλλο βέβαια τον κάνει, το γεγονός ότι την υπόθεση την ανέλαβε η Άννα. Ο μόνος τρόπος για να την αντιμετωπίσει είναι να την παγιδεύσει και έτσι, το πρώτο άτομο που του έρχεται στο μυαλό, είναι ο Νίκος. Χωρίς να χάσει χρόνο ζητά από την γραμματέα του να τον καλέσει αμέσως στο γραφείο του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα ικετεύει για βοήθεια – Ο Αντώνης την απορρίπτει

Την ίδια στιγμή η Άννα ανακοινώνει στον Δημήτρη, τον Σταύρο και τον Αντρέα, ότι θα αναλάβει η ίδια να ξεσκεπάσει τον Αλέκο, χρησιμοποιώντας βέβαια τις γνωστές της μεθόδους. Ο Δημήτρης αντιδρά αφού ξέρει ότι μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της. Εκείνη όμως δεν κάνει πίσω. “Το δικαίωμά μας, να επεμβαίνουμε ο ένας την ζωή του άλλου, το χάσαμε όταν πήραμε διαζύγιο.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ ως εισαγγελέας, είναι να με προειδοποιήσει να μην κάνω κανένα λάθος και εγώ να προσποιηθώ ότι σε ακούω και να κάνω τελικά αυτό που θέλω, ως δικηγόρος. Όπως παλιά”.

Τότε ο Δημήτρης της λέει: “Γιατί δεν καταλαβαίνεις; Δεν θέλω να κάνεις κάτι που θα σε βάλει σε κίνδυνο. Γιατί είσαι πεισματάρα;”. Και η Άννα του απαντά: “Γιατί είμαι η Άννα. Η γυναίκα που ερωτεύτηκες για το πείσμα της”.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *