Η Γη της Ελιάς: Μια ξαφνική πρόταση γάμου φέρνει τα πάνω κάτω

 

Η Γη της Ελιάς: Μια ξαφνική πρόταση γάμου φέρνει τα πάνω κάτω

Ανατροπές και εκπλήξεις θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μιας και ο Τζον έρχεται από την Αμερική και κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά.Η Γη της Ελιάς: Μια ξαφνική πρόταση γάμου φέρνει τα πάνω κάτω

 

Ο τελευταίος είναι αρκετά ερωτευμένος μαζί της και δεν το κρύβει στιγμή για αυτό και αμέσως μετά την επιστροφή του στη Μάνη θα ζητήσει από την Αθηνά να παντρευτούνε και να φύγουνε μαζί για την Αμερική.

Εκείνη, που είναι εξίσου ερωτευμένη μαζί του δέχεται με χαρά τη πρόταση του απλά του ζητάει μια μικρή πίστωση χρόνου για να προετοιμάσει τη Φιλιώ η οποία ως γνωστό δεν δείχνει να συμπαθεί τον Τζον.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 11, 12, 13

Τι συμβαίνει όμως με την πορεία του ρόλου του στη σειρά; Η αρχική συμφωνία του Απόστολου Γκλέτσου με την παραγωγή ήταν να βρίσκεται για έναν ορισμένο αριθμό επεισοδίων στον 3ο κύκλο.Η Γη της Ελιάς: Μια ξαφνική πρόταση γάμου φέρνει τα πάνω κάτω

Από τη στιγμή όμως, που η σειρά πήρε το πράσινο φως και για 4η χρονιά, η παρουσία του Απόστολου Γκλέτσου κατά πάσα πιθανότητα θα επιμηκυνθεί και ο ρόλος του Τζον θα συνεχιστεί. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη θέση για το μέλλον του ήρωα στη σειρά.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Θύμιος μαθαίνει για το παρελθόν του Σοφιανόπουλου

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *