Παράδεισος Κυριών: Γιατί η Αμαλία κρύβει την αλήθεια;

 

Παράδεισος Κυριών: Γιατί η Αμαλία κρύβει την αλήθεια;

Η Αμαλία μαθαίνει την αλήθεια και η ζωή της διαλύεται, στον Παράδεισο των Κυριών.Παράδεισος Κυριών: Γιατί η Αμαλία κρύβει την αλήθεια;

Ο Χριστόφορος λυγίζει και της εκμυστηρεύεται πως η μητέρα της είναι η Μιράντα και ο πατέρας της ο Χρηστίδης!

Η νεαρή ηρωίδα δε μπορεί να χωνέψει τη νέα αυτή πραγματικότητα. Η γυναίκα που μίσησε, που ανταγωνίστηκε και μετά κόπων συμπάθησε, είναι η μητέρα της! Μέσα της όλη της η ψυχή, έσπασε σε κομματάκια.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Μία μυστηριώδης γυναίκα ανατρέπει τη ζωή του Βίκου

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Η Αμαλία θέλει να τρέξει στην μητέρα της, να της πει όλη την αλήθεια, όμως την τελευταία στιγμή διστάζει, στον Παράδεισο των Κυριών. Δυστυχώς μαθαίνει ότι η Μιράντα απέβαλλε, επομένως δε μπορεί να της το κάνει αυτό, δε μπορεί να της διαλύσει κι άλλο την ψυχή.

Μια μέρα, επισκέπτεται το μαγαζί και την βλέπει στο πόστο της. Αμέσως, τρέχει να την αγκαλιάσει σφιχτά και η Μιράντα σαστίζει. Η Αμαλία, όσο κι αν θέλει να της πει την αλήθεια, σιωπά για ακόμη μια φορά.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος ομολογεί την πραγματική του ταυτότητα

Η Μιράντα θεωρεί ότι η Αμαλία της συμπαραστέκεται για το παιδί που έχασε και την ευγνωμονεί. Φυσικά, δε πάει το μυαλό της.. Πότε θα μπορέσει να της το πει και πως θα το μάθει η Μιράντα; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *