Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα πουλάει το επίμαχο βίντεο

 

Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα πουλάει το επίμαχο βίντεο

Η Χρυσούλα αποδεικνύει πόσο αδίστακτος χαρακτήρας είναι στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς».Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα πουλάει το επίμαχο βίντεο

 

Η παμπόνηρη χαρτορίχτρα σκέφτεται πως θα βγάλει χρήματα από το βίντεο του καβγά Αρετής – Ιουλίας που έχει στα χέρια της.

 

Κάνει τα απαραίτητα τηλέφωνα στους ανθρώπους της ενημερώνοντας τους τι ακριβώς έχει στα χέρια της. Κάποιος όπως θα δούμε θα ενδιαφερθεί να αγοράσει το υλικό αυτό έχοντας φυσικά τους λόγους του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ετοιμοθάνατος ο Ιάκωβος

Η Χρυσούλα δεν αργεί να συμφωνήσει μαζί του στην τιμή πώλησης του επίμαχου βίντεο, στην γη της ελιάς. Την ώρα μάλιστα που κάνει –δια τηλεφώνου – τις συνεννοήσεις της αυτές, την αντιλαμβάνεται ο Χρήστος ο οποίος μένει άναυδος από το χαρακτήρα της γυναίκας που έχει στη δούλεψη του.

Ο Χρήστος περιμένει να κλείσει το τηλέφωνο η Χρυσούλα και στη συνέχεια τη βάζει τις φωνές μη μπορώντας να πιστέψει ότι έχει στο μαγαζί του μια τόσο αδίστακτη γυναίκα όπως τείνει να γίνει η Χρυσούλα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει ο δίδυμος αδερφός του Ιάκωβου;

Ο Χρήστος βλέποντας ότι το όλο θέμα με το βίντεο μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις ειδοποιεί τον θείο του τον Λυκούργο τον οποίο και ενημερώνει σχετικά ζητώντας τη συμβουλή του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *