Η Γη της Ελιάς: Οι δύο τραγικές φιγούρες στην κηδεία της Μυρτάλης

Όλοι ντύνονται στα μαύρα. Ο θρήνος είναι τεράστιος. Ο πόνος για την Μυρτάλη Βρεττάκου δε κρύβεται στην κηδεία της, στην γη της ελιάς. Οι σκηνές αυτές αναμένεται να κόψουν την ανάσα. Ο Αλέξης τη δολοφονεί εν ψυχρώ και όλα σβήνουν γύρω της..

Μπορεί η Μυρτάλη να ετοιμάζεται για το ταξίδι της στην Ελβετία, όμως τα απανωτά της λάθη βάζουν τον Αλέξη σε υποψίες. Η ίδια έχει αλλάξει στάση απέναντί του, είναι ψυχρή κι απόμακρη. Αυτό το παρατηρεί ο Αλέξης, ο οποίος ενοχλείται πάρα πολύ από τη συμπεριφορά της.

Μόλις μαθαίνει τα ψέματά της, την αρπάζει και την χτυπά με δύναμη, φωνάζοντας πως δε γεννήθηκε ακόμα ο άνθρωπος που θα τον ξεγελάσει. Λίγο αργότερα, την σκοτώνει και όλα βάφονται με σκοτάδι και αίμα.

Η κηδεία αυτή αναμένεται ανατριχιαστική. Οι πιο τραγικές φιγούρες, θα είναι η Μαρίνα και η Ιουλία, οι δύο γυναίκες που δέθηκαν με την Μυρτάλη και δε κατάφεραν να την προστατεύσουν από τα χέρια του Αλέξη.

Ο πόνος τις κυριεύει στην κηδεία και οι ενοχές τις πνίγουν για την αβοήθητη Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Έρχονται εξελίξεις που αναμένεται να κόψουν την ανάσα των τηλεθεατών.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *