Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος αυτοκτονεί με δραματικό τρόπο

 

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος αυτοκτονεί με δραματικό τρόπο

Το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του Mega, πλησιάζει και οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού myTV.Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος αυτοκτονεί με δραματικό τρόπο

 

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο Γεράσιμος Δημητρέλος δίνει τέλος στη ζωή του με δραματικό τρόπο ενώ ο Θέμης αργοπεθαίνει.

 

Η ψυχική υγεία του Γεράσιμου είναι ιδιαίτερα κλονισμένη και παρόλο που νοσηλεύεται σε κλινική δε σταματάει να σκέφτεται την Ελισάβετ. Ο νεαρός το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά της και κάποια στιγμή όπως θα παρακολουθήσουμε καταφέρνει και το σκάει από εκεί.

Θέλοντας να ζήσει μαζί της βγάζει εισιτήρια για τη Σουηδία ώστε να φύγουν από την Γερακιανή και να κάνουν μια νέα αρχή μακριά από όλους. Την ίδια στιγμή στο μοναστήρι το κλίμα είναι πένθιμο με την Ελισάβετ να βιώνει μια απ’ τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Λυκούργου στη σειρά

Ένα από τα αγαπημένα της πρόσωπα, η Αυξεντία, πεθαίνει και όλοι ετοιμάζονται για τον αποχαιρετισμό της. Μάλιστα, μετά την κηδεία της η κοπέλα λυγίζει καθώς αισθάνεται πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Σε αυτήν την ευάλωτη στιγμή θα την βρεις και ο Γεράσιμος ο όποιος καταφέρνει να την απομακρύνει από το μοναστήρι.

Τότε λοιπόν της προτείνει με ενθουσιασμό να φύγουν οι δυο τους στο εξωτερικό. Η Ελισάβετ ξαφνιάζεται και του ζητάει χρόνο για να το σκεφτεί. Οι ώρες περνούν και ο Λευτέρης αγχωμένος, ανησυχεί με την συμπεριφορά του Γεράσιμου και προσπαθεί να προστατεύσει την Ελισάβετ.

Όμως το ίδιο βράδυ ο νεαρός μπαίνει στο κελί της κοπέλας αποφασισμένος να την πάρει για να φύγουν. Παρόλο που εκείνη αρνείται ο ίδιος προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει. Η ξαφνική παρουσία ενός αστυνομικού όμως αλλάζει τα δεδομένα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Παύλος προσπαθεί να προλάβει το κακό

Ο Γεράσιμος μόλις τον βλέπει πανικοβάλλεται με αποτέλεσμα να αρπάξει το όπλο του και να τον πυροβολήσει. Ο αστυνόμος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος ενώ ο νεαρός όταν συνειδητοποιεί τι έχει κάνει φεύγει τρέχοντας για να αποφύγει την σύλληψη.

Η είδηση πως ο Γεράσιμος πυροβόλησε έναν αστυνομικό σκάει σαν βόμβα στο χωριό με τους γονείς του να είναι σοκαρισμένοι. Εκείνος παραμένει κρυμμένος. Η Κασσιανή απαιτεί από την Ελισάβετ να πάει στο τμήμα για να καταθέσει όλα όσα διαδραματίστηκαν.

Την επόμενη μέρα ο Γεράσιμος επιστρέφει ξανά στο μοναστήρι με στόχο να πάρει την Ελισάβετ από εκεί και να φύγουν μακριά. Όταν όμως μπαίνει στο κελί της έρχεται αντιμέτωπος με μια εικόνα που τον τρελαίνει. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του με ένα δραματικό τρόπο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *