Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Κουράκου στη σειρά

 

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Κουράκου στη σειρά

 

Δύσκολο προβλέπεται το τέλος του Γιώργη Κουράκου, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Κουράκου στη σειρά

Ο δεύτερος κύκλος θα βρει τον αστυνόμο βαθιά πληγωμένο και προβληματισμένο. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για εκείνον, αλλά και για τους γύρω του.

Δυστυχώς, δε θα αργήσει να ανακαλύψει την φρικτή αλήθεια για την Ευτυχία. Το ξεραμένο αίμα του Ανέστη θα βρεθεί στο σπίτι της, μετά από διάφορες εξετάσεις DNA που θα πραγματοποιήσει ο αστυνόμος, χωρίς -φυσικά- να την ενημερώσει..

Διαβάστε Επίσης  Κομάντα και δράκοι επεισόδιο 6 – 31/10/21: Μυστικά

Όπως γράφτηκε στο Youfly.com, η Ευτυχία θα αναγκαστεί να ομολογήσει στον Γιώργη τον φόνο που διέπραξε, λίγο πριν το τέλος της σειράς “Η γη της ελιάς”. Ο γάμος δε θα πραγματοποιηθεί, αλλά ούτε η ίδια θα μπει στη φυλακή..

Ο Κουράκος θα τη χωρίσει, μη μπορώντας να συγχωρήσει αυτή την προδοσία. Η Ευτυχία θα μαζέψει τα πράγματά της και θα ρίξει μαύρη πέτρα, αποχαιρετώντας με μια σφιχτή αγκαλιά την Άννα. Άλλωστε, μετά από όλα αυτά, ο τόπος δε την χωράει άλλο..

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα κάνουν για πρώτη φορά έρωτα

Το τέλος του β’ κύκλου στην γη της ελιάς, θα βρει τον Γιώργη Κουράκο διαλυμένο. Η ψυχολογία του θα είναι τραγική και ο ίδιος θα δυσκολευτεί πολύ να σταθεί στα πόδια του, μετά από όλο αυτό..

Μία ακόμη γυναίκα που αγάπησε κι ερωτεύτηκε τόσο, τον πρόδωσε και του είπε ψέματα.

Στην τρίτη σεζόν θα είναι αρκετά επιφυλακτικός και δύσκολα θα ανοίξει την πόρτα του σε νέο έρωτα.

 

youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *