Μαύρο Ρόδο: Σοβαρή ρήξη στη σχέση Πέτρου – Ελισάβετ

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, ειδικά όσον αφορά τον Πέτρο και την Ελισάβετ.

Σοβαρή ρήξη στη σχέση Πέτρου – Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο
Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο 7 Μέρες TV, το ψέμα της Ελισάβετ, ότι δήθεν απέβαλε και δεν είναι πια έγκυος στο παιδί του Πέτρου, δεν διαρκεί πολύ και μετά από αρκετή πίεση, του ομολογεί πως η εγκυμοσύνη συνεχίζει κανονικά.

Παράλληλα, όμως, του ξεκαθαρίζει ότι έχει πάρει την απόφασή της για το παιδί και σκοπεύει να το μεγαλώσει στο μοναστήρι. Όταν το ακούει αυτός ο Πέτρος, γίνεται έξαλλος και της λέει ότι έχει και ο ίδιος λόγο στο μεγάλωμα του παιδιού.

Διαβάστε Επίσης  ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Ο Καρίμ βρίσκει την Ραζάν με τον Στρατή στο κρεβάτι

Εκείνη το αρνείται και φτάνει στο σημείο να την απειλήσει ότι θα κινηθεί νομικά για να της πάρει την επιμέλεια. Η Ελισάβετ πανικοβάλλεται, όμως δεν υποχωρεί κι ο Πέτρος αποφασίζει να κάνει την απειλή του πράξη για αυτό και αναθέτει σε δικηγόρο την υπόθεση ζητώντας να εξασφαλίσει ότι το παιδί του δεν θα γεννηθεί μέσα στο μοναστήρι.

 

Η Ελισάβετ φυσικά απελπίζεται και ζητά την βοήθεια του Λευτέρη κι αυτός μιλά στον Πέτρο και του ζητά εξηγήσεις για την κίνησή του να βάλει δικηγόρο να την απειλήσει. Εκείνη, πιεσμένη από την εγκυμοσύνη αλλά και την αντίδραση του Πέτρου, βρίσκεται σε έναν μόνιμο πανικό, ο οποίος πλέον κάνει κακό στο μωρό της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θέλαμε να φάμε την ρουφιάνα της μάνας μου, την Αθηνά!

Έτσι, ο Πέτρος συνειδητοποιεί σε τι σημείο έχει φέρει τον άνθρωπο που αγαπά άθελά του για αυτό και αποφασίζει να κάνει ένα βήμα πίσω. Όμως εκείνη, δεν δέχεται τίποτα από όσα της λέει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *