Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 155 , 156 , 157 , 158 , 159

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 155 , 156 , 157 , 158 , 159 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 155 στις 20/6/2023

Επεισόδιο 155
Τρίτη
Η Στέλλα ανακαλύπτει ένα στοιχείο κρίσιμης σημασίας, που θέτει το άλλοθι του Φαρμάκη για την επίθεση στον Αντώνη εν αμφιβόλω. Την ίδια στιγμή, ο Φραγκιαδάκης, φτάνει όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της
δολοφονίας του Στεφανή.

Η Αργυρώ προβληματίζεται όλο και περισσότερο για τις επαφές του Πετράκη με τον Σταύρο. Παράλληλα, ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο τόσο γύρω από τον Ευθύμη όσο και τον Μαθιό. Η επιστροφή της Βασιλικής στην Άνω Ποριά θα πυροδοτήσει εξελίξεις και αυτό που θα ζητήσει από τον Μαθιό, θα αλλάξει τα πάντα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 156 στις 21/6/2023
Επεισόδιο 156
Τετάρτη
Η ανακάλυψη του Μύρου πείθει τον Αντώνη για την εμπλοκή του Ευθύμη σε ένα ακόμη έγκλημα. Η Καλλιόπη έρχεται κοντά με τη Μαρίνα, με αφορμή τον εγγονό τους. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική ζητά ανένδοτη από τον Μαθιό να παραδοθεί, διαφορετικά θα τον καταδώσει η ίδια στις αρχές. Εκείνος, απελπισμένος, αρχίζει να αποχαιρετά τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Άσπα ζητάει από τον Άγγελο να συγκατοικήσουν

Η Καλλιόπη, απεγνωσμένη, προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας. O Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και το Δημήτρη στο σπίτι τους. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος ξυπνούν και τους παρασύρουν στην υπόσχεση μιας νέας αρχής… Η πιο δύσκολη μέρα της ζωής του Μαθιού ξημερώνει. Ο ίδιος είναι πια αποφασισμένος να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του, για όσα έκρυβε τα δύο τελευταία χρόνια…

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 157 στις 22/6/2023
Επεισόδιο 157
Πέμπτη
Η Καλλιόπη συντετριμμένη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να μην παραδοθεί. Η Βασιλική συναντά τον Μαθιό στο σπίτι της Μαρίνας και θα παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε εκείνος να αλλάξει την απόφαση του.
Η Σοφία δίνει τελεσίγραφο στον Τάσο, για να αποφασίσει αν θα πάει μαζί της στη Μασσαλία. Ο Γαλετάκης συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα για ανάκριση. Ο Ευθύμης το μαθαίνει και τότε για πρώτη φορά αρχίζει να φοβάται. Η Θοδώρα επισκέπτεται τον γυναικολόγο και μαθαίνει ότι μπορεί να κάνει παιδιά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Της κρατάει το χέρι και τα τα μάτια του γεμίζουν δάκρυα

Η Στέλλα μαθαίνει ότι ο Ευθύμης ευθύνεται για το ατύχημα του πατέρα της και ορκίζεται εκδίκηση. Η Βασιλική ησυχάζει τον Νικηφόρο, λέγοντας του ψέματα, ότι τα ξαναβρήκε με τον Μαθιό. Ο Παπάς πείθει τον Παύλο ότι πρέπει να ξεκινήσει το σασμό. Ο Γαλετάκης αφήνεται ελεύθερος και εκβιάζει τον Ευθύμη.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 158 στις 23/6/2023
Επεισόδιο 158
Παρασκευή
Ο Λευτέρης προσπαθεί να πάρει απαντήσεις για τον φόνο του Στεφανή. Ο Μαθιός συνεχίζει τις προσπάθειές του με την Βασιλική ενώ εκείνη δυσκολεύεται, να διαχειριστεί την κατάσταση. Τη στιγμή που ο Αντώνης πηγαίνει, να αναμετρηθεί με τον Ευθύμη, η Αιμιλία στριμώχνει τον Παύλο για ένα μυστικό που της έκρυβε.

Η Καλλιόπη κάνει μια πρόταση στην Αργυρώ, χωρίς εκείνη να ξέρει πώς να αντιδράσει, ενώ η γιαγιά ταράζεται με τους Σταματάκηδες, που όλο και περισσότερο πλησιάζουν την οικογένειά της. Ο Αστέρης με τον Μαθιό, πηγαίνουν να βρουν τον Παύλο και ξαφνιάζονται για τον λόγο που τους κάλεσε…

Αναμένεται το επεισόδιο 159

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *