Η Μάγισσα: Ο Αντρέι είναι ένας Λάσκαρης και πραγματικός κληρονόμος

 

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι είναι ένας Λάσκαρης και πραγματικός κληρονόμος

 

Ανατρεπτικές αναμένονται οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στη Μάγισσα, καθώς ο Αντρέι θα πληροφορηθεί ότι γιος του Τζανέτου Λάσκαρη.Η Μάγισσα: Ο Αντρέι είναι ένας Λάσκαρης και πραγματικός κληρονόμος

Την πληροφορία αυτή θα λάβει ο ίδιος ο Αντρέι κατά την διαδικασία μίας έρευνας που θα πραγματοποιήσει.

Εμείς οι τηλεθεατής θα δούμε αυτή την αποκάλυψη λίγο πριν τα Χριστούγεννα στους δέκτες μας.Η Μάγισσα: Ο Αντρέι είναι ένας Λάσκαρης και πραγματικός κληρονόμος

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Αμερικάνος ομολογεί: «Δεν σκότωσα εγώ τον Στεφανή»

Σύμφωνα με το epeisodia.gr ο Κανέλλος θα εξομολογηθεί στον Αντρέι πολλές άγνωστες πτυχές από την ζωή του νεκρού αδερφού του. Μέσα σε όλα θα του εκμυστηρευτεί ότι ο Τζανέτος είχε σχέση με μία Σοφία, η οποία θα καταλάβει ο Αντρέι πως είναι η μητέρα του.

Ξαφνικά ο Αντρέι θα συνειδητοποιήσει ότι είναι ο πραγματικός κληρονόμος και αρχηγός των Λασκαραίων. Ο Αντρέι θα συνδέσει τα γεγονότα της ζωής του και θα φτάσει στην πραγματική αλήθεια που θα τον σοκάρει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Αργά ή γρήγορα ο Μαθιός θα πληρώσει το έγκλημά του»

Aνακαλύπτει ότι η μητέρα του είχε πράγματι σχέση με τον Τζανέτο που όταν εξαφανίστηκε και υποτίθεται ότι πέθανε, η μητέρα του περίμενε το παιδί του.

Λόγω των συνθηκών, η μητέρα του, αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Ρώσο Σεργκέι Σιντόροφ, ο οποίος αναγνώρισε το παιδί ως δικό του, αλλά ποτέ δεν το αγάπησε πραγματικά.

Αλήθεια όμως, τι θα συμβεί όταν και ο υπόλοιπος πύργος πληροφορηθεί αυτή την είδηση;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *