Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βυθίζεται σε μεγάλη στενοχώρια

Η Μαργαρίτα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα έχουν αυξημένη δράση στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Η Μαργαρίτα Τυπάλδου θα είναι το πλέον τραγικό πρόσωπο της ιστορίας μας καθώς θα έρθει αντιμέτωπη με την δολοφονία ενός αγαπημένου της προσώπου, του Γεράσιμου. Η Μαργαρίτα βυθίζεται σε μεγάλη στενοχώρια για τον άδικο χαμό του Γεράσιμου. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε καταφέρει το τελευταίο διάστημα να φέρει λίγη χαρά στη ζωή της.

Ο Γεράσιμος δεν υπάρχει πια για τη Μαργαρίτα και η τελευταία αναρωτιέται ποιος και γιατί να φθάσει σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Μέσα στο πόνο της έρχεται στο νου της η εικόνα του γιού της, του Αλέξη ο οποίος λίγο καιρό πριν το συμβάν την είχε προειδοποιήσει σε αυστηρό τόνο να κόψει κάθε σχέση και επαφή με το Γεράσιμο. Ο Αλέξης ήταν αντίθετος σε αυτή τη σχέση της μητέρας του και της το είχε δείξει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πέφτει νεκρός ο Κουράκος;

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βυθίζεται σε μεγάλη στενοχώρια
Όση ώρα κάνει τις σκέψεις αυτές η Μαργαρίτα το πρόσωπο της σκοτεινιάζει. Στο μυαλό της έρχονται και άλλες δολοφονίες με πρόσωπα που σχετίζονταν με το γιό της και οι φόβοι της αρχίζουν και μεγαλώνουν. Η Μαργαρίτα νιώθει βαθιά μέσα της ότι ο Αλέξης κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Γεράσιμου καθώς και από άλλα φονικά που έχουν γίνει κατά το παρελθόν στη Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Θοδώρα στέλνει τον Πέτρο φυλακή

Μένει να δούμε τι θα στάση θα κρατήσει στη συνέχεια η Μαργαρίτα. Θα βρει το σθένος να μιλήσει για τους φόβους της αυτούς στον Αστυνόμο Κουράκο ή θα κάνει πίσω.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *