Σασμός: Ο Νικηφόρος έτοιμος να πυροβολήσει τη μάνα του

 

Σασμός: Ο Νικηφόρος έτοιμος να πυροβολήσει τη μάνα του

Ο Νικηφόρος και η Βασιλική στέκονται αντιμέτωποι, στη σειρά Σασμός.Σασμός: Ο Νικηφόρος έτοιμος να πυροβολήσει τη μάνα του

 

Ο γιος σημαδεύει με το όπλο του την ίδια του την μητέρα και η σκηνή αυτή αναμένεται να κόψει την ανάσα των τηλεθεατών.

Όλα ξεκινούν, από τη στιγμή που ο Νικηφόρος μαθαίνει την πικρή αλήθεια, για τη δολοφονία του Στεφανή. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, ο νεαρός συνειδητοποιεί με τον χειρότερο τρόπο πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Βασιλική και Μαθιός πιάνονται στα πράσα στο χωριό

Άθελά του θα ακούσει μια στιχομυθία με τη Βασιλική, στην οποία αποκαλύπτονται όλα τα φρικτά μυστικά του. Δίχως δεύτερη σκέψη, ο Νικηφόρος θα θολώσει, θα αρπάξει το όπλο και θα ορμήσει με μανία στον Μαθιό!

Η Βασιλική παρακολουθεί έντρομη αυτό το σκηνικό. Αμέσως, μπαίνει στη μέση, με αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να διχάζεται, καθώς σημαδεύει τη Βασιλική και όχι τον Μαθιό, στη σειρά Σασμός.

Λίγο πριν πατήσει τη σκανδάλη, η Βασιλική του φωνάζει: “Είναι ο πατέρας του, τι κάνεις; Είναι ο πατέρας σου Νικηφόρε, σύνελθε!”. Αμέσως μετά λιποθυμάει και ο Νικηφόρος με τον Μαθιό παλεύουν να την συνεφέρουν. Μια σκηνή που θα αλλάξει πολλά και θα βάλει σε σκέψεις τους πρωταγωνιστές..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Άσπα στέκεται δίπλα στον Άγγελο σε όλη τη δίκη

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *