Η γη της ελιάς: Πότε έρχεται το τέλος της Ευτυχίας – γιατί δεν «στεριώνουν» τα ζευγάρια στην σειρά

 

Η γη της ελιάς: Πότε έρχεται το τέλος της Ευτυχίας – γιατί δεν «στεριώνουν» τα ζευγάρια στην σειρά

Η Ιφιγένεια Πιερίδου, η πολύπαθη Ευτυχία στη «Γη της ελιάς», θα πει «αντίο» στους τηλεθεατές πριν από το τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς.Η γη της ελιάς: Πότε έρχεται το τέλος της Ευτυχίας – γιατί δεν «στεριώνουν» τα ζευγάρια στην σειρά

Ο θάνατος του Ανέστη κυνηγάει την Ευτυχία, από την ήμερα που ο συνεργάτης του Κωνσταντίνου έπεσε νεκρός στο δωμάτιό της στη «Γη της ελιάς». Η νεαρή κοπέλα, πάνω στον πανικό της, ζήτησε τη βοήθεια της συγκατοίκου της, της Άννας, για να εξαφανίσουν το πτώμα του επίδοξου βιαστή της και με τον τρόπο αυτό υπέγραψε την καταδίκη της. Ποιος θα πιστέψει τώρα ότι η Ανέστης εισέβαλε στο σπίτι της μεθυσμένος, παρά τη θέλησή της, και προσπάθησε να τη βιάσει;

Για τον Κουράκο, η ανακάλυψη του δολοφόνου του Ανέστη είναι θέμα τιμής. Όσο ο δολοφόνος παραμένει ασύλληπτος, τόσο η αποτελεσματικότητά του θα αμφισβητείται και οι συμπολίτες του θα χάσουν την εμπιστοσύνη τους στις Αρχές. Ένα τυχαίο σχόλιο είναι η αφορμή ο αστυνόμος να ξανανοίξει τον φάκελο της υπόθεσης που συγκλόνισε τη Μάνη. Με προσοχή και καθαρό μυαλό ο Κουράκος και η Δήμητρα καλούνται να επανεξετάσουν όλα τα στοιχεία από την αρχή.

 

Τα ευρήματα σε βάρος της Ευτυχίας στη «Γη της ελιάς»

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: «Η Αμαλία είναι η κόρη μου Ντίνο»

Ο Γιώργης Κουράκος δεν μπορεί να διανοηθεί φυσικά ότι η Ευτυχία, η κοπέλα που του έχει κλάψε την καρδιά, έβαψε τα χέρια της με αίμα. Όμως, ένα περιστατικό θα τον προβληματίσει, κυρίως επειδή θα ξυπνήσει τη ζήλια μέσα του. Σε μια βόλτα τους με την Ευτυχία, ο αστυνόμος θα ακολουθήσει το μονοπάτι δίπλα στο οποίο βρέθηκε η σορός του Ανέστη. Ταραγμένη, σε κατάσταση λίγο πριν από τη λιποθυμία, θα αρνηθεί να τον ακολουθήσει κι εκείνος θα εκλάβει την άρνησή της ως «απιστία». Θα πιστέψει ότι η Ευτυχία εξακολουθεί να τρέφει αισθήματα για τον δολοφονημένο και η σχέση τους θα ψυχρανθεί.

Τις υποψίες του ότι «κάτι τρέχει» θα ενισχύσουν και κάποια βίντεο στα οποία ο Ανέστης εμφανίζεται να μπαίνει στο σπίτι της Άννας και της Ευτυχίας κάποιες ώρες πριν γίνει φανερή η εξαφάνισή του.

Τι θα κάνει ο Γιώργης Κουράκος

 

Όπως είδαμε και στην περίπτωση της σύλληψης της Αθηνάς, ο αστυνόμος δεν βάζει τίποτα και κανέναν πάνω από την αποστολή του. Εδώ δεν δίστασε να συλλάβει τη νύφη της Ιουλίας μπροστά σε όλο τον κόσμο, στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Γιώργης Κουράκος θα πλησιάσει στην αλήθεια για την ταυτότητα του δράστη της δολοφονίας του Ανέστη. Όμως, πριν επιβεβαιωθούν οι υποψίες του, η Ευτυχία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει «ηρωική» έξοδο από τη σειρά. Η νεαρή κοπέλα, της οποίας οι ελπίδες ότι θα βρει επιτέλους την «ευτυχία» έχουν διαψευστεί οικτρά, θα ομολογήσει το έγκλημά της λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή. Μοναδική της μέριμνα θα είναι να απαλλάξει από κάθε υποψία την Άννα, την κολλητή φίλη της και συνεργό της στο δεύτερη φάση του εγκλήματος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει όλη την αλήθεια για Αστέρη και Θοδώρα

 

Η «κατάρα» που βαραίνει τα πραγματικά ζευγάρια στη «Γη της ελιάς»

Η Ιφιγένεια Πιερίδου, η ηθοποιός που ενσαρκώνει από την αρχή της σειράς της Ευτυχία, είναι ζευγάρι στη ζωή με τον συνάδελφό της Νίκο Μέλλο, τον Άρη. Ο Άρης, αφού έκανε το λάθος να συνεργαστεί με τον Δημοσθένη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να καταδικαστεί η Εύα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών, βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του στις φυλακές. Αυτή ήταν η κατάληξη που του επιφύλαξε ο Δημοσθένης για να εξασφαλίσει τη σιωπή του για τις παράνομες δραστηριότητές του.

Αν λοιπόν, δούμε στα επόμενα επεισόδια την Ευτυχία να πεθαίνει, τότε θα πρόκειται για το δεύτερο ζευγάρι ηθοποιών που αποχωρεί από τη σειρά με δραματικό τρόπο. Να θυμίσουμε ότι προηγήθηκαν η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Μυρτάλη και ο Αλέξης της σειράς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *