Σασμός – Ανατροπή: Η Βασιλική στέλνει τον Μαθιό στη φυλακή?

 

Σασμός – Ανατροπή: Η Βασιλική στέλνει τον Μαθιό στη φυλακή?

Η Βασιλική, με τον τρόπο της, στέλνει στη φυλακή τον Μαθιό, στη σειρά Σασμός.Σασμός – Ανατροπή: Η Βασιλική στέλνει τον Μαθιό στη φυλακή?

 

Η ίδια δε μπορεί να χωνέψει ότι ο άντρας που αγάπησε όσο κανέναν άλλο, είναι φονιάς.

Για να μπορέσει να τον συγχωρέσει, η λύση είναι μία..

Οι μέρες περνούν και η Βασιλική αποφασίζει να φύγει για λίγο από την Κρήτη, προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια της. Όλοι αγωνιούν και φοβούνται πως της συμβαίνει κάτι κακό. Εκείνη δεν αφήνει ίχνη της, κανείς δε ξέρει που βρίσκεται.Σασμός – Ανατροπή: Η Βασιλική στέλνει τον Μαθιό στη φυλακή?

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Ισίδωρε, έχεις εγγόνι!»

Η Βασιλική μένει στην ξαδέλφη της στη Σητεία και αποφεύγει να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της. Όσο εκείνοι ανησυχούν, η Βασιλική αναζητά μέσα της τον τρόπο, για να συγχωρέσει τον Μαθιό.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί, η λύση στο πρόβλημα είναι μία: Να παραδοθεί ο Μαθιός στην αστυνομία! Η Βασιλική, επιστρέφοντας στην Άνω Ποριά, του ξεκαθαρίζει πως εάν δε μπει στη φυλακή για τον φόνο που διέπραξε, δε θα μπορέσει ποτέ να τον συγχωρήσει, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μάνος και Μαρίνα σε νέο πόλεμο

Ο Μαθιός σκοτεινιάζει με όσα ακούει.. Δε μπορεί να φανταστεί τη ζωή του στη φυλακή, μακριά της.. Προκειμένου, όμως, να τον συγχωρήσει, είναι ικανός να κάνει τα πάντα. Άραγε, θα παραδοθεί;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *