Παράδεισος των Κυριών: «Μιράντα, η Αμαλία είναι το χαμένο παιδί σου»

Η μεγάλη αυτή αλήθεια, δε θα αργήσει να έρθει στο φως. Η Μιράντα θα μάθει πως η Αμαλία είναι η χαμένη της κόρη και όλα θα αλλάξουν, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Η αποκάλυψη αυτή θα σκάσει σαν βόμβα, στα αυτιά όλων.

Οι απατεωνιές του Χρηστίδη, αλλά και της Βικτώριας θα έρθουν στο φως, ξετυλίγοντας το κουβάρι των αποκαλύψεων. Βέβαια, η Βικτώρια δε θα παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα της…

Όλα θα ξεκινήσουν από τον Ντίνο. Μόλις εκείνος αντικρίσει πως το σημάδι που έχει η Μιράντα το έχει και η Αμαλία, θα ξεκινήσει ο απόλυτος όλεθρος. Ο Ντίνος θα κοιτάξει στα μάτια την Μιράντα και θα ξεκινήσει τις έρευνες, για να βρει μία απάντηση σε αυτή την “παράλογη” εικόνα.

Θα είναι ο Ντίνος αυτός που θα κάνει την φρικτή αυτή αποκάλυψη; Πώς θα αισθανθεί η Μιράντα, μόλις μάθει πως η κόρη της τόσο καιρό ήταν δίπλα της και πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Ντίνο;

Το μεγαλύτερο σοκ αναμένεται να το πάθει η Αμαλία, η οποία θα γυρίσει για πάντα την πλάτη της στην οικογένεια των Μπουραντάδων. Θα καταφέρουν Μιράντα και Αμαλία να αποκτήσουν σχέση μητέρας και κόρης, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών; Αυτό είναι κάτι που θα αργήσουμε να δούμε..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *